Scroll to top
Vermigrön

Vermigrön

Ekologisk maskgödsel tillverkad i Torsåker/Hofors. 4l Vermigön blandas med 50l vanlig gjord för bästa näring vid all typ av plantering inne som utomhus. Produkten är luktfri och innehåller inga maskar. Kiwa certifierad för ekologisk odling.

Sweden

About Vermigrön

Grönapple AB är ett ekologiskt företag som producerar ekologiska produkter. I huvudsak produceras ekologiskt gödsel som framställs av den speciella masken Eisenia Fetida (Red California).

Familjen Bahceci´s generation av trädgårdsmästeri bildades för 300 år sedan. Familjen fick namnet av regeringen som ett bevis på deras kvalité och kunskap och har sedan dess i generationer arbetat med ekologiska produkter.

Produktnamnet VERMIGRÖN kommer ifrån metoden som används för att framställa produkten det vill säga Vermikompost. Därav namnet VERMIGRÖN där grön står för att den stämmer bra överens med ekologiskt tänkande för framtiden. Företagets slogan är New Generation Product och kan ses som ett mantra, att vi ser en långsiktig och grön framtid för både oss och våra kunder.

Grundaren av Vermigrön är uppvuxen med jordbruk sedan barnsben och började titta på marknaden för ekologiskt jordbruk redan under 2002 och fann att motsvarande produkter inte fanns. Och så är det även idag. Vi tänker oss en framtid där vi inte stannar i utvecklingen utan givetvis söker utveckla oss inom det ekologiska jordbruket och även återvinning som vi ser som en framtida möjlighet att utveckla vår produkt.

Maskgödsel, Gödsel, Jordförbättring, Plantering, Ekologi, Eco, Ecogödsel, Microorganismer, Ekologisk plantering,
.
.
.
.