Scroll to top
Den roliga leksaken för hem och förskolor • Fri frakt och snabba leveranser

Den roliga leksaken för hem och förskolor • Fri frakt och snabba leveranser

Tongoys sporrar barnens kreativitet, fantasi och samarbete samt tränar motoriska färdigheter. Perfekt leksak för barn och föräldrar att bygga med tillsammans. Känd från Tekniska muséet, Universum och Children nu också tillgänglig för dig.

Sweden

About Den roliga leksaken för hem och förskolor • Fri frakt och snabba leveranser

Mångsidigt och flexibelt

Eftersom barnen kan bygga vad de vill passar Tongoys för de flesta hem. Dessutom kan leksakerna kombineras med barnkammarens inredning, exempelvis genom att bygga en säng eller ett skrivbord kombinerat med koja eller fort. Det behövs inga verktyg för att bygga. Skruvarna har inbyggda handtag som är lätta att dra åt och lossa.

Hållbart och säkerhetstestat

Tongoys är gjort av rejäla MDF-skivor och håller för barnens lekar under många år. De färdiga byggsatserna tål utan vidare vuxnas vikt när de är uppbyggda. Statens provningsanstalt i Göteborg har testat och CE-märkt Tongoys byggsatser så att de ska vara säkra för barn.

Tongoys på Tekniska muséet, Universeum och Childrens

Välkända barnmagneter, som Tekniska muséet i Stockholm, Childrens i Hallsberg och Universeum i Göteborg, har haft Tongoys som publikdragare. Det har varit mycket uppskattat av både barn och vuxna. Titta i bloggen där det finns filmer och bilder.

.
.
.
.