Scroll to top

"WAKE UP MONDAY" - cirkelträning

$19.00
Add to bag

Shipping and policies

  • This brand does not ship to United States
  • THE WORKOUT PLAN has a custom return policy
  • Return Policy

Product details

MÅNDAGAR kl 07:00-08:00

Lugnare cirkelpass för att förbereda kroppen på en ny vecka, såväl fysiskt som mentalt. Vi börjar alla pass med uppvärmning och avslutar med att stretcha tillsammans.

Passet är uppbyggt kring ett flertal stationer där varje station har ett särskilt fokusområden. Olika upplägg från gång till gång och det passar perfekt för dig som är nybörjare men även till dig som har tränat en längre tid. Du kan själv anpassa intensiteten efter din egen dagsform.

Hygienartiklar och handduk finns att låna på plats
MÅNDAGAR kl 07:00-08:00 Lugnare cirkelpass för att förbereda kroppen på en ny vecka, såväl fysiskt som mentalt. Vi börjar alla pass med uppvärmning och avslutar med att stretcha tillsammans. Passet är uppbyggt kring ett flertal stationer där varje station har ett särskilt fokusområden. Olika upplägg från gång till gång och det passar perfekt för dig som är nybörjare men även till dig som har tränat en längre tid. Du kan själv anpassa intensiteten efter din egen dagsform. Hygienartiklar och handduk finns att låna på plats
Shop wallpaper
Shop wallpaper
Sold by

Ask a question
THE WORKOUT PLAN är ett livsstilkoncept som vänder sig till kvinnor. Vi erbjuder tjänster inom hållbar, långsiktig hälsa och träning. Du hittar oss på STUDIO LEVELS konceptsalong på Kungsholmsgatan 17.
.
.
.
.