Scroll to top

Pilgrimens krans

$18.00
Add to bag

Shipping and policies

  • Only 5 available
  • Ships from Sweden to United States for
    $11.00
  • You can return this product to S:t Olavsleden shop within 14 days of delivery
  • Return Policy

Product details

Detta armband symboliserar pilgrimens sju nyckelord. De sju nyckelorden har i armbandet olika färger: FRIHET-VIT, ENKELHET-LILA, TYSTNAD- BLÅ, BYKYMMERSLÖSHET-GRÖN, LÅNGSAMHET-GUL, ANDLIGHET-ORANGE, DELANDE-RÖD. De SVARTA pärlorna påminner oss om vår jordiska vandring och att leva dessa nyckelord varje dag. Armbandet säljs med ett häfte som beskriver var och ett av orden.

Första bokstaven i de sju nyckelorden bildar ordet FETBLAD, en tålig växt som påminner oss om uthållighet på vår pilgrimsvandring.

Föreningen Franciskusleden säljer armbandet, det säljs för att få in pengar till underhåll av leden Byarum -Jönköping-Alvastra kloster. Överskott går till de ofrivilliga pilgrimerna, flyktingarna i världen.

Mått: one size, elastiskt band, 18 cm
Om: Färgåtergivningen kan variera på olika bildskärmar. Därför kan de färger på produkten som du ser på skärmen vara lite annorlunda i verkligheten.
Detta armband symboliserar pilgrimens sju nyckelord. De sju nyckelorden har i armbandet olika färger: FRIHET-VIT, ENKELHET-LILA, TYSTNAD- BLÅ, BYKYMMERSLÖSHET-GRÖN, LÅNGSAMHET-GUL, ANDLIGHET-ORANGE, DELANDE-RÖD. De SVARTA pärlorna påminner oss om vår jordiska vandring och att leva dessa nyckelord varje dag. Armbandet säljs med ett häfte som beskriver var och ett av orden. Första bokstaven i de sju nyckelorden bildar ordet FETBLAD, en tålig växt som påminner oss om uthållighet på vår pilgrimsvandring. Föreningen Franciskusleden säljer armbandet, det säljs för att få in pengar till underhåll av leden Byarum -Jönköping-Alvastra kloster. Överskott går till de ofrivilliga pilgrimerna, flyktingarna i världen. Mått: one size, elastiskt band, 18 cm Om: Färgåtergivningen kan variera på olika bildskärmar. Därför kan de färger på produkten som du ser på skärmen vara lite annorlunda i verkligheten.
Shop wallpaper
Shop wallpaper
Sold by

Ask a question
Vandringsrelaterade produkter, främst för pilgrimsvandring.
.
.
.
.