Scroll to top
Vandringsrelaterade produkter, främst för pilgrimsvandring.

S:t Olavsleden shop

Sweden
All products
About
Followers
Policies

About

Vandringsrelaterade produkter, främst för pilgrimsvandring.
The shop has moved to www.stolavsledenshop.se to buy the pilgrim products!

Här säljs vandringsrelaterade produkter för pilgrimsvandring och pilgrimsleden S:t Olavsleden, souvenirer, böcker, pilgrimspass med mera! En del produkter köper jag in och en del producerar jag själv. Sortimentet kommer att utökas eftersom!

Jag som driver shopen heter Sara och bor själv vid S:t Olavsleden i Medelpad! Jag är företagande grafisk formgivare och mitt syfte med shopen är att sprida pilgrimsintresset och ge fler möjlighet att handla produkter. Jag vill även att kunna arbeta med det jag brinner för och kunna bo kvar här på landsbygden. Jag tycker det är viktigt att stärka landsbygden och de mindre och lokala verksamheterna.

Jag försöker att hålla bra priser även om det är ibland är utmanande att vara en liten aktör vad gäller beställningar med mera. Jag säljer gärna produkter som är tillverkade efter S:t Olavsleden, det ger en fin känsla!

Webbshopen stardades i juni 2017 och jag är intresserad av utveckling så hör av dig till mig via mejl om du:
 • vill sälja någon av produkterna i din verksamhet.
 • tillverkar någon produkt som du tror kan passa in att sälja här i shopen.
 • har andra förslag och förbättringssynpunkter.
Hoppas du ska trivas här och hittar det du söker i butiken!

Här kan du läsa mer om leden och webbshopen!

Instagram posts

Jag har varit hästintresserad sen mina föräldrar i slutet av 70-talet fick sig att köpa en ponny. I över 40 år har jag mer eller mindre varit aktiv med hästar, utbildat mig med dem, jobbat med dem och ägt dem. Och snart hoppas jag kunna jobba med dem igen i företaget. En del gör jag för ju redan med Feldenkrais men mer ska komma hoppas jag!

Den här mannen och jag har hållt ihop de senaste knappt 25 åren. Hisnande. Vi har inte alltid förstått varann och fortfarande blir jag ibland förbryllad och fundersam över vissa av hans reaktioner. Hur min roll i det hela har ändrat under åren är också intressant att notera. Idag hade vi en sån där stund av kontakt, en kontakt som jag nu när jag skriver det här blir tårögd av. Han valde att stanna hos mig i stallet fast han ätit upp och han slickade min hand och nafsade lite kärvänligt i min mössa och sedan bara stod han där men lågt huvud. Jag satte mig på golvet och njöt av den magiska stunden.

Vad är det med hästar och deras påverkan på oss, har ännu inte fattat det men att det påverkar mig i grunden vet jag. Så många gånger har jag tänkt att de räddat livet på mig på det mentala planet även om det varit många jobbiga och dyra stunder också... Hur upplever du kontakten med djur?
.
#icelandichorse #mindfulness #telepati #connection #islandshäst #hólar #livskvalitet #bestfriends #feldenkrais
Moonstruck, mångalen eller filter galen 😉. Igår var det en spännande måne med ring kring men bilden blev platt jänfört med verkligheten så det blev lek med fotoredigeringsappen #Snappseed istället. Och ringen blev mörk istället för ljus. Älskar överraskningsmomenten med filter! Samma sak hände ikväll, fast månen var liiiten och i verkligheten var det fortfarande dagsljus. Ser du månen bland björkarna?
.
#moon #snapseed #redigera #huawei
Summer in St. Olavsleden calendar but winter in Sweden! 
So fun to make this calendar, third year now! Wonderful picture from @klaas_de_jong, so nice to get to work with your pictures! 
If you want your own calendar there is a link inte the bio! 
If you have a interesting photo for the calendar of 2020- please let me know!
.
#stolavsleden #stolavsledenshop #calendar #pilgrim #hiking #graphicdesign
Finns det något mer magiskt än en vacker kvällshimmel? Kameran gör inte alltid verkligheten rättivsa. Originalbilden i mitten och sen lite lek på det! Glömde beskära när jag la till fler bilder men tänk tredjedelsregeln utan bilhuv 😉
#snspseed #photooftheday #nature #sweden #countryside #huaweip20pro #fibonacci #stolavsleden #gerberget #isväg
Fin genväg till affären och posten för att posta pilgrimsguideböcker! 👌

#isbro #livetpålandet #minlandsbygd #medelpad #stolavsledenshop #stolavsleden
Soooom jag längtat efter denna dag! Efter en helg full med snö så kom du nu idag! Dan då jag igen (november sist) ser och känner solen igen 🙏💕 Det är till och med underbart att jag kan se alla hundhår i trappan också nu!🤗 😉🙈
#winter
#medelpad #sörsia

23 followers

C
0 followers
I
0 followers
M
M
S
0 followers
M
0 followers
B
0 followers
N
0 followers
G
0 followers
J
0 followers

Policies

Accepted payment methods
 • You can return products to S:t Olavsleden shop within 14 days of delivery
 • Return Policy
 • Terms & Conditions
S:t Olavsleden shop
Sweden
.
.
.
.