Scroll to top
Hobbyverksamhet som bedrivs mellan blöjbyten, barnvagnspromenader och djupa andetag.

sp formgivning

Sweden
All products
About
Followers
Policies

Price

$0$40 +
Left arrow

On sale

About

Hobbyverksamhet som bedrivs mellan blöjbyten, barnvagnspromenader och djupa andetag.

Instagram posts

Alice, Alma, Astrid, Adam Alexander och Axel. Några av de vanligaste namnen att ge till nyfödda 2018. Har du en liten (eller stor för den delen) person i din närhet med ett namn som börjar på A tycker jag det här är en ypperlig present. När du köper den ingår valfritt namn under.  Eftersom tictail ska läggas ner är jag just nu mellan webshoppar och du lägger enklast vantarna på den här vi DM.  Broderiet är 15 cm och eftersom det inte är färdigmonterat väljer du själv om du vill ha den runda ramen kvar eller ta den som den är. 
#embroideryhoop #embroidery #dopgåva #namntavla #personligtavla #present #gåva #bf2019 #bf2018 #broderi #barnrumsinspo
Jag trodde ju liksom att jag skulle hinna göra typ en himla massa såna här i olika varianter och ge bort i julklapp och sälja. Men hus och barn tar visst lite mer tid än jag tänk 😉 Nästa år kanske. Nu blev det bara en och den är nerpackade med resten av julpyntet. 
#januari #embrodery #embroideryhoop #embroideryArt #broderi #broderie #snowflake #snöflinga
nämen tack för det här året då! I februari låg jag i soffan, drack blåbärssoppa och hade så långtråkigt när ungen inte ville komma ut. Började brodera igen och på den vägen är det. Det var en hel del som sa att jag skulle passa på för "när bebisen kommer har du ingen tid över". Tur för mig att det var världens gulligaste och snällaste som låg där inne och tryckte. Tycker ändå jag fick en hel del gjort under föräldraledigheten. Och här är de nio ni gillat mest. Vill passa på att tacka för all inspiration, pepp och systerskap! Inte visste jag att det där tidsfördrivet skulle ta mig hela vägen in i ett helt comunity av andra broderister världen över. Gott nytt år hörrni! 
#broderi #bestnine #bestnine2018 #2018 #embroideryhoop #embroideryArt #korsstygn #huslån #moomin #lillaMy #girlpower #grlpwr #feminism #girlssupportgirls #korsstygn #broderie
Julklappstips! Om du vill ge bort ett handgjort broderi i jul är det nu du ska slå till! min shop är öppen helgen ut (länk i bio). Sen tar både den och jag jullov. Som vanligt bjuder jag på frakten. Det är heller inte för sent att lägga vantarna på de julkort som finns kvar. ☃️🎁🎄 #julkort #julklapp #feminist #feministiskkonst #broderi #broderie #hemmagjort #handgjord #julklappstips #grlpwr #spicegirls #girlpower #ampersand #& #jahapp #husdrömmar #husdrømmen
Pga superhemlig julklapp kan jag inte dela med mig av mitt senaste projekt riktigt än. Men börjar ändå få lite rutin på baksidorna nu!  Fint va?

#hoopbutt #embroideryhoop #broderie #embroidery #Broderi #korssygn #korsstygnsbroderi #julklapp
Ännu en favorit i butiken! Som sagt: fri frakt hela helgen under #brudmarknaden. Dessutom rea på julkort och alla feministiska broderier. In och kika - länk i bio! 
#viivilla #hus #husdrömmar #husdrømmen #vemborhär #inredningsdetaljer #inredningsinspo #inredningstips  #heminredning #broderi

1 follower

Policies

Accepted payment methods
  • You can return products to sp formgivning within 14 days of delivery
  • Return Policy
  • Terms & Conditions
sp formgivning
Sweden
.
.
.
.