Scroll to top

Julkaffe Limited Edition 2017, 100g

$25.00
Out of stock

Shipping and policies

  • This brand does not ship to United States
  • You can return this product to Slöinge Skafferi within 14 days of delivery
  • Return Policy

Product details

Julkaffe Limited Edition 2017
Hacienda La Esmeralda
100 g Geisha

Botanisk variant: Geisha
Region: Jaramillo / Boquete / Panama
Producent: Hacienda La Esmeralda / Familjen Peterson
Process: Tvättat
Växthöjd: 1570-1625 möh
Detta kaffe kommer från Hacienda La Esmeralda i Boquete i Panama. Gården drivs av familjen Peterson och är den första gården som började odla den mytomspunna Geishan. Just denna lot är en tvättad Geisha från deras Private Collection som köps in på aktion. Hela familjen Peterson är involverade i framtagningen av vad som sägs vara världens mest exklusiva kaffe.
Kaffet är extremt rent och komplext och för tankarna till jasminblomma, citrus och honung. Elegant ut i fingerspetsarna och passar självklart inte för alla smaklökar. Ungefär som att handbyggda sportbilar inte passar för alla bilförare.
Denna Limited Edition görs endast i 100 numrerade exemplar.
Julkaffe Limited Edition 2017 Hacienda La Esmeralda 100 g Geisha Botanisk variant: Geisha Region: Jaramillo / Boquete / Panama Producent: Hacienda La Esmeralda / Familjen Peterson Process: Tvättat Växthöjd: 1570-1625 möh Detta kaffe kommer från Hacienda La Esmeralda i Boquete i Panama. Gården drivs av familjen Peterson och är den första gården som började odla den mytomspunna Geishan. Just denna lot är en tvättad Geisha från deras Private Collection som köps in på aktion. Hela familjen Peterson är involverade i framtagningen av vad som sägs vara världens mest exklusiva kaffe. Kaffet är extremt rent och komplext och för tankarna till jasminblomma, citrus och honung. Elegant ut i fingerspetsarna och passar självklart inte för alla smaklökar. Ungefär som att handbyggda sportbilar inte passar för alla bilförare. Denna Limited Edition görs endast i 100 numrerade exemplar.
Shop wallpaper
Shop wallpaper
Sold by

Ask a question
.
.
.
.