Scroll to top

Guji Gigesa (Natural) - Etiopien, 250g

$17.00
Add to bag

Shipping and policies

  • This brand does not ship to United States
  • You can return this product to Slöinge Skafferi within 14 days of delivery
  • Return Policy

Product details

Guji Gigesa, Etiopien

Botanisk variant: Heirloom
Region: Oromia, Guji, Shakiso
Producent: Gigesa Washing Station/Faysel Abdosh Yonis
Process: Bärtorkat (Natural), soltorkat på upphöjda afrikanska bäddar
Växthöjd: 1800-1950 möh

Gigesa är en tvättstation som ligger i Shakisodistriktet i Guji-zonen. Tvättstationen är förhållandevis nystartad och bildades 2014. I dagsläget består den av 850 medlemmar och ägs av Faysel Abdosh Yonis. Varje bonde äger 2-5 hektar odlingsbar mark. Kaffet bärs till tvättstationen samma dag som det plockas för hand och sorteras sedan för hand. Torktiden för denna natural är 15-18 dagar.

Denna lot är superren och sötman är så hög som den överhuvudtaget blir i kaffevärlden. Tonvis med bär- och frukttoner, klar citrussyra och lager av komplexitet. En supernatural!

Koppningsanteckningar:

”Jordgubb, smultron, söt citrus, godissötma”

Guji Gigesa, EtiopienBotanisk variant: Heirloom Region: Oromia, Guji, Shakiso Producent: Gigesa Washing Station/Faysel Abdosh Yonis Process: Bärtorkat (Natural), soltorkat på upphöjda afrikanska bäddar Växthöjd: 1800-1950 möh Gigesa är en tvättstation som ligger i Shakisodistriktet i Guji-zonen. Tvättstationen är förhållandevis nystartad och bildades 2014. I dagsläget består den av 850 medlemmar och ägs av Faysel Abdosh Yonis. Varje bonde äger 2-5 hektar odlingsbar mark. Kaffet bärs till tvättstationen samma dag som det plockas för hand och sorteras sedan för hand. Torktiden för denna natural är 15-18 dagar.Denna lot är superren och sötman är så hög som den överhuvudtaget blir i kaffevärlden. Tonvis med bär- och frukttoner, klar citrussyra och lager av komplexitet. En supernatural!Koppningsanteckningar: ”Jordgubb, smultron, söt citrus, godissötma”
Shop wallpaper
Shop wallpaper
Sold by

Ask a question
.
.
.
.