Scroll to top

Gerardo Moreno - Honduras, 250g

$19.00
Add to bag

Shipping and policies

  • This brand does not ship to United States
  • You can return this product to Slöinge Skafferi within 14 days of delivery
  • Return Policy

Product details

Gerardo Moreno, Honduras 2017 års skörd!

Botanisk variant: Pacas
Region: Santa Barbara, El Cedral
Producent: Gerardo Moreno, El Filo
Process: Tvättat och soltorkat på patios
Växthöjd: 1550 möh

Familjen Moreno har odlat kaffe i fyra generationer och traditionen går vidare. Daniel Moreno har delat upp sin gård El Filo i flera delar, varav hans sju söner har fått ärva var sin del. Detta kaffe kommer från en av bröderna, Gerardo Moreno, och hans skörd i år blev inte så stor. Det finns fyra säckar á 69kg i världen och alla finns i Slöinge.

Koppningsanteckningar:

”Gerardos kaffe är fruktigt och sött med inslag av karamell, nötter och choklad. Ett mycket välbalanserat kaffe med en lätt syra som är ganska ovanlig för Honduras. Syran påminner lite om torkad aprikos.”

Gerardo Moreno, Honduras 2017 års skörd! Botanisk variant: Pacas Region: Santa Barbara, El Cedral Producent: Gerardo Moreno, El Filo Process: Tvättat och soltorkat på patios Växthöjd: 1550 möh Familjen Moreno har odlat kaffe i fyra generationer och traditionen går vidare. Daniel Moreno har delat upp sin gård El Filo i flera delar, varav hans sju söner har fått ärva var sin del. Detta kaffe kommer från en av bröderna, Gerardo Moreno, och hans skörd i år blev inte så stor. Det finns fyra säckar á 69kg i världen och alla finns i Slöinge. Koppningsanteckningar: ”Gerardos kaffe är fruktigt och sött med inslag av karamell, nötter och choklad. Ett mycket välbalanserat kaffe med en lätt syra som är ganska ovanlig för Honduras. Syran påminner lite om torkad aprikos.”
Shop wallpaper
Shop wallpaper
Sold by

Ask a question
.
.
.
.