Scroll to top

Elida (Natural) - Panama, 250g

$20.00
Add to bag

Shipping and policies

  • This brand does not ship to United States
  • You can return this product to Slöinge Skafferi within 14 days of delivery
  • Return Policy

Product details

Elida, Panama

Botanisk variant: Gul Catuai
Region: Boquete, Alto Quiel
Producent: Wilford Lamastus / Elida Estate
Process: Bärtorkat (Natural)
Växthöjd: 1670-1890möh

Ett unikt kaffe på många sätt. Wilford Lamastus är respekterad i hela kaffevärlden för sin kvalitet och innovativitet. Denna catuai växer mycket högt (näst högsta plantagen i Panama) och det speciella mikroklimatet i regionen gör kaffet helt unikt. Kaffebären mognar ca en månad senare än normalt pga vädret och den vulkaniska jordmånen bidrar till att plantorna är friska och fina. Kaffet är bärtorkat under total övervakning vilket gör den helt fri från defekter.

Just denna lot är speciellt utvald av Collaborative Coffee Source i Oslo. Smakmässigt är den mycket lik en geisha i karaktären.

Koppningsanteckningar:

”Smaknoter som jasminblomma, ananas, jordgubb, blåbär och vanilj och är mycket tydliga.”

Elida, Panama Botanisk variant: Gul Catuai Region: Boquete, Alto Quiel Producent: Wilford Lamastus / Elida Estate Process: Bärtorkat (Natural) Växthöjd: 1670-1890möh Ett unikt kaffe på många sätt. Wilford Lamastus är respekterad i hela kaffevärlden för sin kvalitet och innovativitet. Denna catuai växer mycket högt (näst högsta plantagen i Panama) och det speciella mikroklimatet i regionen gör kaffet helt unikt. Kaffebären mognar ca en månad senare än normalt pga vädret och den vulkaniska jordmånen bidrar till att plantorna är friska och fina. Kaffet är bärtorkat under total övervakning vilket gör den helt fri från defekter. Just denna lot är speciellt utvald av Collaborative Coffee Source i Oslo. Smakmässigt är den mycket lik en geisha i karaktären. Koppningsanteckningar: ”Smaknoter som jasminblomma, ananas, jordgubb, blåbär och vanilj och är mycket tydliga.”
Shop wallpaper
Shop wallpaper
Sold by

Ask a question
.
.
.
.