Scroll to top
Bokserien med citat av golfens nestor Göran Zachrisson har blivit något av ”klassiker” inom svensk golf. Böckerna är fullspäckade med skojiga och underfundiga golfcitat. Sagt av Zacke är ett obligatorium i bokhyllan hos varje sann golfentusiast. Fri Frakt

Sagt av Zacke | Golfböcker med Göran Zachrisson

Sweden
All products
About
Followers
Policies

Price

$0$40 +
Left arrow

On sale

About

Bokserien med citat av golfens nestor Göran Zachrisson har blivit något av ”klassiker” inom svensk golf. Böckerna är fullspäckade med skojiga och underfundiga golfcitat. Sagt av Zacke är ett obligatorium i bokhyllan hos varje sann golfentusiast. Fri Frakt
Lundbergh Viking Förlag är inriktat på golf och har bl.a. publicerat den mycket populära bokserien Sagt av Zacke, innehållande golfcitat av golfens nestor Göran Zachrisson. Böckerna som är fullspäckade med skojiga och underfundiga citat hittar du hos välsorterade bokhandlare, men kan även beställas direkt här via vår egen webshop.

EXEMPEL PÅ CITAT

"Hur lång är han då? – Ja, han är ju inte längre än den kortklippta ruffen till höger"
(Om japanen Hidemichi Tanaka. American ExpressWorld Golf Championship, Valderrama 2000).
”Det är 100% chans till regn varje dag”
(Om vädret i Newcastle. Compac Grand Prix 2000).
”Han ser ut som en glasstrut på två ben”
(Om Phil Michelson som sänker putt efter putt. PGA Championship, Whistling Straits 2004).

KORT OM BÖCKERNA
Vi som sammanställt och producerat bokserien Sagt av Zacke heter Patrik Lundbergh och Mats Viking. Vi är två hängivna golfare som med skräckblandad förtjusning följt golfkommentatorn Göran Zachrissons framfart i TV-rutan under många år.

I mitten på 90-talet började vi, i vårat golfgäng, att försöka bräcka varandra med det senaste och bästa Zackecitatet. Snart insåg vi att vi satt på en fantastisk golfskatt som absolut måste komma eftervärlden tillgodo.

År 2000 publicerades den första boken som fick titeln Sagt av Zacke – Nittionio Bländande Citat. Boken blev väl mottagen, inte minst av Göran Zachrisson själv som omedelbart ringde upp oss så fort han fått ett provtryck av boken. Göran ringde för att tacka. Han tyckte det var väldigt skoj det vi företagit oss och önskade att vi skulle skicka honom ytterligare exemplar som han tänkte ge bort till goda vänner.Första upplagan sålde slut på direkten och vi fick sedan trycka nya upplagor med jämna mellanrum. Detta gav oss ett kvitto på Göran Zachrissons omåttliga popularitet. Hans stora kunnande om golf och känsla för detaljer är något som folk verkligen uppskattar. Golf i TV är helt enkelt inte detsamma utan Göran Zachrisson.

Efter succén med första boken bestämde vi oss för att ge ut ännu en bok med zackecitat. Del två, Sagt av Zacke – 106 Verbala Kullerbyttor och Lustigheter, kom ut 2004. Även denna utgåva fick ett mycket varmt mottagande.

Böckerna som med åren blivit något av ”klassiker” inom svensk golflitteratur finner alltjämt nya läsare. En del golfpuritaner framhäver med bestämdhet att Sagt av Zacke är ett obligatorium i bokhyllan hos varje sann golfentusiast.

4 followers

+ 4 others

Policies

Accepted payment methods
  • You can return products to Sagt av Zacke | Golfböcker med Göran Zachrisson within 14 days of delivery
  • Return Policy
  • Terms & Conditions
Sagt av Zacke | Golfböcker med Göran Zachrisson
Sweden
.
.
.
.