Scroll to top

Mr Bear Family - Beard Brew Citrus

$24.00
Add to bag

Shipping and policies

  • This brand does not ship to United States
  • You can return this product to Royal Treatment within 14 days of delivery
  • Return Policy

Product details

Beard Brew –Citrus (30 ml)
Återfuktande skäggolja gjord på enbart naturliga oljor. Oljan mjukar upp och återfuktar ditt skägg så det blir mjukt och lättkammat. Denna produkt lindar även hudbesvär som klåda och irritation. Med en upplyftande doft av nyplockad citrusfrukt.

Innehåller:
Mandelolja, Aprikoskärnolja, Jojobaolja, Arganolja, Nyponrosfröolja, Eteriska oljor.

Applicering:
Tvätta ansiktet och skägget. Tag några få droppar i handen, gnid oljan mellan händerna och massera sedan in i skägget samt huden.

Beard Brew –Citrus (30 ml) Återfuktande skäggolja gjord på enbart naturliga oljor. Oljan mjukar upp och återfuktar ditt skägg så det blir mjukt och lättkammat. Denna produkt lindar även hudbesvär som klåda och irritation. Med en upplyftande doft av nyplockad citrusfrukt.Innehåller: Mandelolja, Aprikoskärnolja, Jojobaolja, Arganolja, Nyponrosfröolja, Eteriska oljor.Applicering: Tvätta ansiktet och skägget. Tag några få droppar i handen, gnid oljan mellan händerna och massera sedan in i skägget samt huden.
Shop wallpaper
Shop wallpaper
Sold by

Ask a question
En webbutik för män. Och en webbutik för er som känner en man. Här hittar du det mesta till skägg, hår, kropp och till hyn. Få en Royal Treatment även hemma med ett stort urval av kvalitativa produkter
.
.
.
.