Scroll to top

Pyssla med mig!

$25.00
Out of stock

Shipping and policies

  • This brand does not ship to United States
  • Butik Pysselbolaget has a custom return policy
  • Return Policy

Product details

I boken Pyssla med mig! visar vi enkla och roliga pyssel som inte kräver massor av förkunskap, utrustning eller tid. Den uppmuntrar till kreativitet, återbruk och framför allt att vuxna och barn skapar tillsammans. Det är i samarbetet som magin finns.

Precis som bloggen innehåller boken tydliga instruktioner och bilder till 50 projekt, stora som små. Skapa slott av kartonger, krukor av mjölkförpackningar eller fordon av plastflaskor. Fixa festens kalasigaste godis-sushi eller coolaste piñata. Pynta till högtider och piffa till hemmet. Gör exakt som i boken eller hitta på eget. Boken innehåller massvis med inspiration, tips på bra material och handfasta råd för att lyckas med projekten.

Är boken en present eller julklapp skickar vi gärna med en hälsning i form av ett vykort med en hälsning från oss. Vi kan även signera boken till er, men då gäller inte returrätten. I samband med beställningen går det att lämna meddelande till oss om hur ni vill ha det!
I boken Pyssla med mig! visar vi enkla och roliga pyssel som inte kräver massor av förkunskap, utrustning eller tid. Den uppmuntrar till kreativitet, återbruk och framför allt att vuxna och barn skapar tillsammans. Det är i samarbetet som magin finns. Precis som bloggen innehåller boken tydliga instruktioner och bilder till 50 projekt, stora som små. Skapa slott av kartonger, krukor av mjölkförpackningar eller fordon av plastflaskor. Fixa festens kalasigaste godis-sushi eller coolaste piñata. Pynta till högtider och piffa till hemmet. Gör exakt som i boken eller hitta på eget. Boken innehåller massvis med inspiration, tips på bra material och handfasta råd för att lyckas med projekten. Är boken en present eller julklapp skickar vi gärna med en hälsning i form av ett vykort med en hälsning från oss. Vi kan även signera boken till er, men då gäller inte returrätten. I samband med beställningen går det att lämna meddelande till oss om hur ni vill ha det!
Sold by

Ask a question
.
.
.
.