Scroll to top
Här kan du köpa mensverk som säljs i MENSENs namn! Priserna är angivna i SEK och kostnad för frakt tillkommer. Alla intäkter från försäljningen går oavkortat till organisationens verksamhet om inte annat anges. Maila info@mensen.se om du har frågor!

MENSEN's webshop

Sweden
All products
About
Followers
Policies

Price

$0$30 +
Left arrow

On sale

About

Här kan du köpa mensverk som säljs i MENSENs namn! Priserna är angivna i SEK och kostnad för frakt tillkommer. Alla intäkter från försäljningen går oavkortat till organisationens verksamhet om inte annat anges. Maila info@mensen.se om du har frågor!
Beställningar skickas ut 2 gånger i månaden, den 15e och sista varje månad. I vår webshop hittar du mensiga t-shirts med print designat av Lovisa Zacrisson. T-shirten är gjord av 100% bomull. Du kan välja mellan två modeller; ”slim fit” eller ”loose fit”, i svart eller vitt. De finns i storlekarna small, medium, large och extra large. Du kan fynda en MENSENposter designad av Hajdu vs Orvang. Du kan också beställa en kostnadsfri informationsfolder om mens, som har tagits fram inom ramen för projektet Mensmegafonen!

Instagram posts

📣VILL DU BLI MENSINFORMATÖR?📣 Anser du att kunskap om kroppen är en MENSklig rättighet? Ser du värdet av att ungdomar lär sig mer om allt som har med mens och menscykeln att göra? Tycker du att det är kul att prata med barn och unga? Då ska du söka till att bli informatör för Mensmegafonen! —————————————————————
Klicka på länken i bio för att läsa mer om vad mensinformatörsskapet innebär, och för att göra en intresseanmälan! Eller tagga en kompis som passar perfekt som mensinformatör, eller tipsa i något bra nätverk du är med i! ❗️Deadline för ansökan 28 februari❗️
❤️ GLAD ALLA HJÄRTANS DAG ❤️ Idag är det kärlekens dag. Men visst borde alla dagar vara kärleksdagar? Ge därför lite extra kärlek idag till mensare du känner, tänk lite mer på din egen eller någon annans menscykel och ta hand hand om varandra!

Syntolkning: Glad alla hjärtans dag i röd text på rosa bakgrund med små hjärtan på bildens kanter.
💌 NU FINNS 👆 ÄNTLIGEN ATT BESTÄLLA 💌

Världens bästa informationsbok om mens finns nu tillgänglig i vår webshop! Helt kostnadsfritt dessutom. Den här 40-sidiga informationsboken har tagits fram inom ramen för MENSENs projekt #mensmegafonen. I boken får en lära sig mer om menscykeln, hormoner, snippan, olika mensskydd och massa annat intressant och lärorikt som har med mens att göra! Språket är inkluderande, peppande och kroppspositivt - även illustrationerna.
Frakt tillkommer. Länk i bio till vår webshop!
Play video
🔴 HISTORIEN BAKOM DEN NYA ”MENSEMOJIN” 🔴 
För 2 år sen kampanjade @plan_uk för att det skulle inkluderas en mensemoji på det globala emojitangentbordet. De fick nej på sina förslag...och fick revidera designen till en mindre kontroversiell bloddroppe. Swipea för att läsa artikeln från @tidningenarbetet. 
Grymt jobbat av Plan International oavsett! Men visst vill en att alla deras förslag ska bli verklighet?! Att världen inte ens kan hantera en mensig emoji 🤦🏽‍♀️
💸 VAR MED OCH KICKSTARTA BRÄDSPEL OM MENS 💸

@periodgame kraftsamlar för att kunna lansera ett underbart brädspel om mens och menscykeln! Syftet är att sprida kunskapen på ett roligt och avslappnat sätt. Länk till deras Kickstarter finns i deras bio! Vi håller tummarna för att spelet översätts till massa språk ⭐️
Play video
VILL DIN VERKSAMHET BLI MENSCERTIFIERAD?
Nu kan du och din arbetsplats anmäla intresse för att bli menscertifierad! 
Projektet 'Menscertifiering av arbetsplatser' är i full gång och vi planerar att kunna utbilda fler arbetsplatser i framtiden. 
Formuläret hittar du i vår bio🔗

En intresseanmälan innebär att vi återkopplar till dig med regelbundna uppdateringar! 
#mensåret2019 #menscertifiering

12 followers

322 followers
J
14 followers
E
5 followers
R
L
4 followers
B
0 followers
F
0 followers

Policies

Accepted payment methods
  • You can return products to MENSEN's webshop within 14 days of delivery
  • Return Policy
  • Terms & Conditions
MENSEN's webshop
Sweden
.
.
.
.