Scroll to top
Här kan du köpa mensverk som säljs i MENSENs namn. Priserna är angivna i SEK och kostnad för frakt tillkommer. Alla intäkter från försäljningen går oavkortat till organisationens verksamhet om inte annat anges.

MENSEN's webshop

Sweden
All products
About
Followers
Policies

Price

$0$30 +
Left arrow

On sale

Filter products

Sort by

Recommended

About

Här kan du köpa mensverk som säljs i MENSENs namn. Priserna är angivna i SEK och kostnad för frakt tillkommer. Alla intäkter från försäljningen går oavkortat till organisationens verksamhet om inte annat anges.
I vår webshop kan du köpa dessa mensiga pärlor:

Mensig t-shirt –
print designat av Lovisa Zacrisson. T-shirten är gjord av 100% bomull. Du kan välja mellan två modeller; ”slim fit” eller ”loose fit”, i svart eller vitt. De finns i storlekarna small, medium, large och extra large.
MENSENposter designad av Hajdu vs Orvang.

Instagram posts

💪📻✨Menscertifiering på radio✨💪📻
Tack @p4extra för att styrelseledamot Linnea Colliander Celik fick berätta mer om oss på MENSEN och vår kommande #menscertifiering
#menstruationmatters
MENSEN skickar ett grattis till mensare i Australien som nu kommer slippa betala moms på mensskydd! I Spanien har momsen sänkts från 10 till 4 %! 💸 👏🏾
———————————————
Idag är det internationella flickdagen. Vi tycker det är ett ypperligt tillfälle att prata om det faktum att menstruerande flickor runtom i världen drabbas av bristen på mensskydd. Som ett effekt av detta tvingas ex. många flickor att stanna hemma och missar delar av sin skolgång. Att ta bort mensmomsen är ett steg på vägen mot förändring!
Vet du fler länder som tagit bort/sänkt momsen? 🧐
———————————————
ST: printscreen på artikel från CNN med rubriken ”Australia scraps controversial tampon tax” och bild på mensskyddsförpackningar i olika färger.
✨Menscertifiering på radion! 📻💪✨
Idag kunde en höra vår styrelseledamot Linnea Colliander Celik på @p5sthlm bemöta kritiken kring vårt omdiskuterade projekt Menscertifiering på arbetsplatsen. Svaret? #menstruationmatters! .
.
. 
Tack för att vi fick komma!
.
.
. 
Känner du nån som kan passa som projektledare? Tipsa! Klippet läggs upp på hemsidan senare idag 😘
Hälsningar från ett höstigt Gbg! 🍂 
MENSENs styrelse (66% av styrelsen för att vara exakt) har nu avslutat en fullspäckad planeringshelg. Vi har brainstormat, diskuterat och snackat öronen av varann. 
Vi är sjukt peppade och redo för resten av hösten och 2019! 
Nu kör vi!! 💪💪💪
“Jag tycker att menscertifiering av arbetsplatser är en strålande idé. Det stora problemet är dels att det behövs, dels att det tagit så lång tid innan någon kom på idén/.../Är det något skattepengar som skattepengar ska gå till så är det väl projekt som just detta”
🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺
Eloge till Erik Helmersson på @dagens_nyheter som skrivit en nyanserad, vettig, och underhållande ledare om vårt projekt om menscertifiering. En behövlig påminnelse om att det inte är en höger eller vänsterfråga, utan kort och gott ett projekt om förbättrad arbetsmiljö, hälsa och ett jämställt arbetsliv på lika villkor! #menscertifiering
//ALLA HAR NYTTA AV EN MENSVÄNLIG ARBETSPLATS// 💪Vi tar ställning💪
De senaste dagarna har vår organisation mottagit kritik från flera olika håll. Vårt kommande ettåriga projekt “Menscertifiering av arbetsplatser” som finansieras av statsbidrag från @jamstalldhetsmyndigheten , har väckt starka reaktioner hos olika ledarredaktioner. Tyvärr valde de att inte ringa upp oss för att få detaljerad information om projektet och dess syfte. 
Vi vill därför reda ut frågetecken som uppstått och skriver en förklarande debattartikel i SVT Nyheter Opinion idag. Transparens är otroligt viktigt när statsbidrag är inblandade. 
#svtopinion #menskligarättigheter 👉länk i bio

11 followers

293 followers
J
14 followers
E
5 followers
R
B
0 followers
F
0 followers

Policies

Accepted payment methods
  • You can return products to MENSEN's webshop within 14 days of delivery
  • Return Policy
  • Terms & Conditions
MENSEN's webshop
Sweden
.
.
.
.