Scroll to top
Här kan du köpa mensverk som säljs i MENSENs namn. Priserna är angivna i SEK och kostnad för frakt tillkommer. Alla intäkter från försäljningen går oavkortat till organisationens verksamhet om inte annat anges.

MENSEN's webshop

Sweden
All products
About
Followers
Policies

Price

$0$30 +
Left arrow

On sale

Filter products

Sort by

Recommended

About

Här kan du köpa mensverk som säljs i MENSENs namn. Priserna är angivna i SEK och kostnad för frakt tillkommer. Alla intäkter från försäljningen går oavkortat till organisationens verksamhet om inte annat anges.
I vår webshop kan du köpa dessa mensiga pärlor:

Mensig t-shirt –
print designat av Lovisa Zacrisson. T-shirten är gjord av 100% bomull. Du kan välja mellan två modeller; ”slim fit” eller ”loose fit”, i svart eller vitt. De finns i storlekarna small, medium, large och extra large.
MENSENposter designad av Hajdu vs Orvang.

Instagram posts

MER KROPPS- OCH MENSKUNSKAP ÅT FOLKET!! Vi har 3 bokpaket att tävla ut! Vill du delta? Lämna en kommentar där du beskriver vem du vill ge denna julklapp och varför, senast 11 december*. Vi vill också tipsa om att Olika Förlag har Kroppens ABC som dagens bok idag, de tar upp en känsla och ger 25% rabatt på en bok som knyter an till den känslan! Följ dom på @olikaforlag ⭐️ ——————————————
*Vinnarna väljs av MENSEN och endast dom tre utvalda personerna kontaktas. Paketen hinner fram innan julafton förutsatt att vinnarna återkopplar innan 13 december. Syntolkning: Boken Kroppens ABC och Mensmegafonens informationsfolder på röd bakgrund med vita prickar.
NU har vi satt igång med det mkt omdebatterade projektet som går under arbetsnamnet ”menscertifiering av arbetsplatser”! Dessutom har vi flyttat in i ett jättefint kontor som har blommor i taket 🌺🌸🌼 Syntolkning: plastblommor i olika färger som hänger från ett nät.
Snart är det jul igen.
Julklappshetsen börjar. Vi tycker att du ska ta det lugnt och istället satsa på ett medlemskap i Sveriges största mens-organisation. 
Ingens menscykel tar julledigt. Och vi inte heller. 
Ditt stöd gör det möjligt för oss att fortsätta vårt arbete för att bryta tabun kring mens, sprida kunskap och opinionsbilda.
👉 Bli medlem hos oss eller ge bort ett medlemskap i julklapp till någon.

Ta steget💪 länk i bio🔗
"Varför kommer det mens?" I veckan var det dags för studiecirkelträff i Malmö igen och frågelåda utifrån studiematerialet som gruppen läst. 
I studiecirklarna lär en sig tillsammans i gruppen mer om mens, menshälsa, menskulturer, normer och historia! Allt utifrån ett material som vi i MENSEN tagit fram. ✨Vill du vara med och starta en studiecirkel där du bor? Hör av dig till info@mensen.se så hjälper vi dig! ✨

Syntolkning: bild på svart tshirt med röd illustrerad livmoder, lite hår som hänger ner, samt frågelåda fylld av papperslappar och öppen papperslapp med texten ”Varför kommer det mens?”
MENSEN <3 @maketheflow och social och miljömässig hållbarhet! Skippa onödig konsumtion och donera en slant till deras insamling. Läs varför 👇

Pengarna går till en maskin som tillverkar hållbara och biologiskt nedbrytbara sanitetsskydd lokalt i Kenya!
Projektgruppen som går på Malmö Universitet driver Make the Flow på beställning av @dandelionafrica. Behovet av tillgängliga, användbara, hållbara och överkomliga sanitetsskydd är stort i de rurala områdena i Kenya. Sanitetsskyddsmaskinen är en mini-factory bestående av olika delar och är gjord för att fungera väl på just landsbygden i förhållande till elektricitet och tillverkningskostnader. Maskinen finns på plats i Indien och behöver därför inhandlas och sedan transporteras till Kenya. Maskinen ska möjliggöra lokal tillgång genom lokal tillverkning, det vill säga den ska producera sanitetsskydd lokalt på plats i Kenya av det lokala råmaterialet sisal som är biologiskt nedbrytbart, samt ge arbete åt 10-15 kvinnor. Win win helt enkelt!

Läs mer om projektet på www.maketheflow.se
MENSEN stöttar På Blodigt Allvar för att mensfrågor och menshälsa är PÅ BLODIGT ALLVAR!! 💪💪💪💪💪💪💪 #Repost @pablodigtallvar ・・・
🎬💥⚡️Idag lanserar vi filmen INGEN TROR MIG i samarbete med artisten @pegparnevik

Genom filmen vill vi uppmärksamma den okunskap och normalisering som fortfarande finns kring mensrelaterade problem. Hur allt för många lider i tysthet och går runt med kraftiga besvär flera dagar i månaden utan att söka hjälp. 
I filmen läser Peg upp en berättelse inskickad av en ung person som lever med kraftiga, handikappande smärtor. Hennes berättelse handlar om att lida av sina besvär år efter år utan att få rätt hjälp, att inte bli trodd: ”Men det värsta av allt måste ändå vara att ingen tror mig. Det syns inte utanpå. Först när jag svimmar av smärta och gallskriker så tas jag på allvar”
⚡️⚡️⚡️
Sedan vår lansering av www.pablodigtallvar.se i oktober har över 18.000 personer besökt sidan varav 14.000 av dem också har fyllt i vårt digitala mensvärkstest. Vi i På Blodigt Allvar ser detta resultat som en indikation på att information kring mensrelaterade problem är efterfrågat.
Vi hoppas att INGEN TROR MIG kan hjälpa att lyfta frågan kring mensrelaterade problem i en större skala. Vi hoppas att filmen inspirerar till fler satsningar och initiativ där personer med kraftiga smärtor lyfts fram som legitima patienter med samma rättigheter till vård och stöd som alla andra! Det är PÅ BLODIGT ALLVAR! ✊
#menskligarättigheter 
#mensvärkpåblodigtallvar #meränontimagen #mensvärk #pegparnevik
Play video

11 followers

320 followers
J
14 followers
E
5 followers
R
B
0 followers
F
0 followers

Policies

Accepted payment methods
  • You can return products to MENSEN's webshop within 14 days of delivery
  • Return Policy
  • Terms & Conditions
MENSEN's webshop
Sweden
.
.
.
.