Scroll to top

Maxa Snacket

$30.00
Add to bag

Shipping and policies

  • This brand does not ship to United States
  • You can return this product to Maxa Snacket within 14 days of delivery
  • Return Policy

Product details

I Maxa snacket delar kommunikationsexperten Karin Zingmark på ett lättillgängligt sätt med sig av sina erfarenheter av att driva förändring inom digital kommunikation och ledarskap. Tiden då ledningen kunde delegera kommunikation till en kommunikationsavdelning som paketerade och förde ut företagets budskap är sedan länge förbi. Dagens företag måste bli kommunikativa fullt ut genom att lyssna, analysera världen omkring, ta till sig av kundinsikter och driva förändring i en ständigt pågående dialog med både medarbetare, kunder och omvärld. Boken vänder sig till dig som vill göra ditt företag mer kom­munikativt och rustat för framtiden. Den innehåller konkreta råd och praktiska exempel så att du lär dig maxa snacket, helt enkelt.

KARIN ZINGMARK har tjugo års erfarenhet av att driva förändring inom området kommunikation från bl.a. Microsoft och MTG. Hon är en flitigt anlitad rådgivare och föredragshållare inom digital kommunikation och ledarskap. Maxa snacket är hennes debutbok.

“En inspirerande och på samma gång konkret bok om hur du skapar den kommunikativa organisationen i framtidens digitala Sverige.”

Hélène Barnekow, VD Telia Sverige

OBS: Porto tillkommer


I Maxa snacket delar kommunikationsexperten Karin Zingmark på ett lättillgängligt sätt med sig av sina erfarenheter av att driva förändring inom digital kommunikation och ledarskap. Tiden då ledningen kunde delegera kommunikation till en kommunikationsavdelning som paketerade och förde ut företagets budskap är sedan länge förbi. Dagens företag måste bli kommunikativa fullt ut genom att lyssna, analysera världen omkring, ta till sig av kundinsikter och driva förändring i en ständigt pågående dialog med både medarbetare, kunder och omvärld. Boken vänder sig till dig som vill göra ditt företag mer kom­munikativt och rustat för framtiden. Den innehåller konkreta råd och praktiska exempel så att du lär dig maxa snacket, helt enkelt.KARIN ZINGMARK har tjugo års erfarenhet av att driva förändring inom området kommunikation från bl.a. Microsoft och MTG. Hon är en flitigt anlitad rådgivare och föredragshållare inom digital kommunikation och ledarskap. Maxa snacket är hennes debutbok.“En inspirerande och på samma gång konkret bok om hur du skapar den kommunikativa organisationen i framtidens digitala Sverige.”Hélène Barnekow, VD Telia SverigeOBS: Porto tillkommer
Shop wallpaper
Shop wallpaper
Sold by

Ask a question
I boken Maxa Snacket delar Karin Zingmark sina erfarenheter av att driva förändring inom digital kommunikation och ledarskap för att bygga kommunikativa organisationer rustade för framtiden.
.
.
.
.