Scroll to top
15% RABATT PÅ ALLT* 21-25 MAJ. *Gäller ej redan nedsatta priser, paketpriser, presentkort. Holistisk hudvård, med innehåll från naturen och ekologiskt odlat. Eko-produkter för kropp och hem. Allt valt med omtanke om dig, allt levande och vår jord.

Lotuspärla Skönhet

Sweden
All products
About
Followers
Policies

Price

$0$50 +
Left arrow

On sale

Size

Women's EU/IT

Color

About

Varmt välkommen! :)
Vi erbjuder främst så rena produkter som möjligt, utan att kompromissa med kvalité och funktion. Rena i den bemärkelsen att det är inga eller minimalt med tillsatser/utfyllnad, alltså maximalt med näring och nytta. Främst letar vi närproducerat och svenskproducerat hantverk och i sista hand utlandsproducerat. Några av våra ledord är "slow beauty", hållbar konsumtion och transparens.
Lotuspärla Skönhet startades och ägs av Sofia Gumpel Wiström, stud. Ekologisk hudvårdsterapeut.
Vi erbjuder personlig service och hudvårdskonsultation, här via Tictail Talk.

Följ Lotuspärla Skönhet på sociala medier för inspiration, DIY och recept!
Facebook:
https://www.facebook.com/lotusparlaskonhet/

Instagram:
https://www.instagram.com/lotusparla.skonhet/


Sedan februari 2018 är Lotuspärla Skönhet stolt Rekopartner! Tillsammans kan vi lyfta produkter och företag som jobbar med äkta vara.
Rekokollen är en app som:
- underlättar för dig som konsument att göra ett mer reko produktval.
- gynnar de tillverkare som producerar hudvårdsprodukter med ett genuint och äkta innehåll.
- gynnar de producenter som framställer råvaror på ett naturligt och äkta vis.
Läs mer om Rekokollen här:
http://www.rekokollen.se


STORYTELLING
"Redan när jag praktiserade på en skönhetsbutik/salong på högstadiet (90-talet) väcktes mitt intresse för att bli hudvårdsterapeut.
När jag 2005 fick problem med min hud efter medicinering, spenderade jag regelbundet många timmar på salonger och lärde jag mig en hel del.
Men huden var fortfarande i stor obalans (på gräns till rosacea), trots dyra och smärtsamma behandlingar, DYRA salongsprodukter och strikta hudvårdsrutiner. Jag hade mycket finnar, milier, torra partier, fet T-zon OCH känslig hud. Så jag sökte ytterligare svar. I samband med att jag fick mitt första barn fick jag av en god vän tips att läsa boken Badskumt. Det blev startskottet för min "ekologiska resa" och insikten i miljöfrågor, att allt vi konsumerar påverkar hela vår jord. Det var omvälvande och jag fick upp ögonen för hur hudvårdsindustrin fungerar. Jag blev mer medveten.En ny värld öppnades, i form av det naturliga och ekologiska. Jag sökte vidare svar om min egna hud och fann till slut den rena hudvården i Organics by Sara. Är så tacksam för det! Det blev skillnad direkt och efter en tid så kom huden i balans, milierna och blemmorna försvann, även den feta t-zonen och den jobbiga torrheten. 2014 startade jag eget företag, Lotuspärla (smycken). Våren 2017 startade jag Lotuspärla Skönhet och är nu återförsäljare för några märken jag verkligen kan stå för. Sommaren 2017 började jag även jobba för Organics by Sara och hösten 2017 började jag utbilda mig till Ekologisk hudvårdsterapeutAxelsons. Drömmar kan gå i uppfyllelse... Idag driver jag Lotuspärla mestadels själv men har vid behov hjälp av min man." -Sofia Gumpel Wiström

Vi vill göra gott, för dig och mig och allt levande. Vi bryr oss om på riktigt. Vår ledstjärna är omtanke. Vi går efter filosofin att det som är naturligt och biologiskt nedbrytbart måste vara det bästa. Och att minimera gifter och syntetiska ämnen är den enda vägen för framtiden. Det är dock inte alltid lätt! Men vi är övertygade om att alla val vi gör till det bättre gör skillnad i det stora hela. Med andra ord brinner vi för detta. Och att sprida det. För att vi vill göra skillnad.

Hoppas du ska trivas hos oss!

-----------------------------------------------------------------------
Lotuspärla Skönhet innehar F-skattsedel och är momsregistrerad.
Kontakt:
Mejl. lotusparla@gmail.com
Tel. 070-4970622

Instagram posts

Sista dagen idag att beställa, för att få 15% rabatt*.
~
Ekologisk hårdtvål är ett mycket skonsamt sätt (både för människa & miljö) att rengöra hand, kropp och knopp. Tvålarna vi säljer är med finaste ingredienser från naturen. Dessa är låångt ifrån industritillverkade sorter som får ofräscha svarta sprickor i sig och gör att huden blir torr och sträv, nån som minns från barndomen? 😉
~
Tvålarna vi säljer har ett härligt lödder, både återfuktar och återfettar huden. Och är vackra!
~
Rabatten dras automatiskt vid beställning. Det går även bra att beställa via mejl, sms, pm, dm eller samtal.
~
Vi finns alltid här för rådgivning. Välkommen! 🌼
~
*Gäller ej rea, paketpriser, presentkort.
📷 : @maliniratan
Vi är med på onlinemarknaden hos @brudmarknaden. Följ dem för att träffa alla kreativa kreatörer! 🌼
Nu på söndag 27/5 är det loppis, marknad och familjeaktiviteter i @stortorpsparken , kl 10-15. Vi kommer stå där och sälja finfina eko-produkter. Kom gärna förbi och hälsa på oss! 🌼
MORS DAG 27/5.
På söndag är det mammornas dag, det vill vi fira! Vi erbjuder presenter med omtanke om både mor och vår jord.🌏 Vi ger 15% rabatt på hela* sortimentet till och med fredag.
Rabatten dras automatiskt vid beställning. Det går även bra att beställa via mejl, sms, pm, dm eller samtal. 
Vi finns alltid här för rådgivning. Välkommen! 🌼 *Gäller ej rea, paketpriser, presentkort.
📷: @organicsbysara
Idag på eko-skolan: vår lärare i örtlära @lifebylisen guidade oss igenom tillverkning av egen hudvård. Superkul och lärorikt! 💚
Vi har solskydd som innehåller naturligt (fysikaliskt) filter, med mycket vårdande ingredienser, ekologisk odlade råvaror osv.🌱 Trevlig helg!

4 followers

342 followers
M
C
4 followers

Policies

Accepted payment methods
  • You can return products to Lotuspärla Skönhet within 14 days of delivery
  • Return Policy
  • Terms & Conditions
Lotuspärla Skönhet
Sweden
.
.
.
.