Scroll to top
Kläder för Punx, Mods och Rockers.

THISWAY

Sweden
All products
About
Policies

About

Kläder för Punx, Mods och Rockers.

Thisway Spirit of 69 AB öppnade I slutet av -90 talet på Odengatan 24 i Stockholm och stängde på St. Eriksgatan 64, ett par kvarter bort 2009.

Punken -76, OI! -SKA skin i början av -80 talet, Neo-Modsen med The Jam i spetsen, Psychobillyn, Rockabillyn. Jag har sett, träffat och varit med om det mesta bland dom subkulturerna. Allt det lyckades jag 10 år senare när allt dött ut få in i en butik. Några har jag hjälpt, några har jag stjälpt men jag har fortfarande kvar den där gnistan från -76 och har lyckats föra den vidare till andra. Ganska bra gjort av en White trash arbetargrabb från landet som från början var helt uträknad av skola, samhälle, överklass och etablissemang. Hilly Kristal i New York, Malcolm McLaren i London, jag i Stockholm ja det var så det kändes.

Det är med både sorg och glädje jag går igenom det som finns kvar men nu säljer jag av the deadstock från den tiden. Vissa saker finns inte längre, vissa saker finns bara en av, vissa gjordes aldrig, vissa finns bara i mitt minne och då kan det bli svårt att lägga ut dom.

Policies

Accepted payment methods
  • You can return products to THISWAY within 14 days of delivery
  • Return Policy
  • Terms & Conditions
THISWAY
Sweden
.
.
.
.