Scroll to top

Beard Oil - The Bay Rum Buccaneer

$24.00
Add to bag

Shipping and policies

  • Only 2 available
  • Ships from Sweden to United States for
    $8.45
  • You can return this product to Läjet Printworks within 14 days of delivery
  • Return Policy

Product details

Salty Beard's skäggolja är en exklusiv skäggolja gjord på en bas av ekologiska oljor som arganolja, jojobaolja och flera andra vegetabiliska oljor som verkar återfuktande och skyddande för hud och hår. Salty Beard's skäggolja är speciellt framtagen för att vårda och skydda skägg och hud från väder och vind samtidigt som den ger ditt skägg lyster och näring.

The Bay Rum Buccanner är en klassisk doft som i århundraden använts i Karibien och som på 1800-talet gjordes populär av den danske apotekaren A. H. Riise. En doft som under 1900-talet blev en obligatorisk after shave hos varje välrenommerad barberare, men sedan 70-talet har doften fört en tynande närvaro. Fram tills nu.

Salty Beard's The Bay Rum Buccaneer är en kryddig och frisk blandning av västindiska lagerblad, citrus, kanel och kryddnejlika som tar dig raka vägen till Saint Thomas saltstänkta sandstränder!

Tillverkad av Salty Beard - www.saltybeard.se

30 ml.
Salty Beard's skäggolja är en exklusiv skäggolja gjord på en bas av ekologiska oljor som arganolja, jojobaolja och flera andra vegetabiliska oljor som verkar återfuktande och skyddande för hud och hår. Salty Beard's skäggolja är speciellt framtagen för att vårda och skydda skägg och hud från väder och vind samtidigt som den ger ditt skägg lyster och näring. The Bay Rum Buccanner är en klassisk doft som i århundraden använts i Karibien och som på 1800-talet gjordes populär av den danske apotekaren A. H. Riise. En doft som under 1900-talet blev en obligatorisk after shave hos varje välrenommerad barberare, men sedan 70-talet har doften fört en tynande närvaro. Fram tills nu. Salty Beard's The Bay Rum Buccaneer är en kryddig och frisk blandning av västindiska lagerblad, citrus, kanel och kryddnejlika som tar dig raka vägen till Saint Thomas saltstänkta sandstränder! Tillverkad av Salty Beard - www.saltybeard.se 30 ml.
Shop wallpaper
Shop wallpaper
Sold by

Ask a question
Small scale design and printing serivice. When not surfing.
.
.
.
.