Scroll to top
Unikt smyckekonsthantverk !

karlssonssmycken

Sweden
All products
About
Followers
Policies

Price

$0$170 +
Left arrow

On sale

Size

Women's EU/IT

Color

Filter products

Sort by

Recommended

About

Unikt smyckekonsthantverk !
VÄLKOMMEN till KARLSSONS SMYCKEN!

Hos oss hittar du unika smycken och bärbara konstverk, formgivna och tillverkade av smyckesmederna Kajsa och Johnny Karlsson.

Några ord om våra smycken:

Silvret i sin vita fulla glans eller matta lyster, i skön blandning med spegelblank blodsten, blåskimrande bergslagssten, färgklickar av ull och broderi, ädelstenar, gyllene mässing, plexiglas och plast. Från organiskt till stramt konstruktivt. Våra uttryck är olika - Kajsa står för det organiska och skapar gärna smycken med "BERGSLAGSTEMA", och använder då traktens speciella stenar, nämligen Bergslagssten och Blodsten - Johnny har ett konstruktivistiskt formspråk och kombinerar gärna plexiglas, plast och andra moderna material med metall. Ofta handlar det om sinnrika konstruktioner med skruvar och kluriga ihopsättningar...

Våra smycken är stämplade med ansvarsstämpel, ortsstämpel, haltstämpel och årsstämpel, eller bara ansvarsstämpel och haltstämpel i vissa fall. Om inget annat anges i beskrivningen, så är smyckena unika och finns alltså bara i ett exemplar. Smyckena levereras i etuier av papp med vår logga på locket.

Några ord om oss:

Vi har varit verksamma inom vårt yrke i 37 år och har stor erfarenhet som kreatörer och reparatörer av smycken. Genom åren har vi jobbat aktivt som nyskapande smyckessmeder och kulturarbetare i största allmänhet. Vi har båda erhållit mästarbrev, och belönats med varsitt kulturstipendium.

Du kan besöka Karlssons Kulturverkstad i Stripa Gruvmiljö där vi ställer ut och säljer våra smycken. Här hittar du våra öppettider! Vi har även öppet enligt överenskommelse.

Kontakta oss gärna via nedanstående mailadress:

kajsasmycken@gmail.com

Frågor och svar:

Vad kostar frakten?

Svar: Vi skickar alla våra smycken i rekommenderat brev. Det kostar 91 kr inom Sverige och 125 kr för Norge, Danmark och Finland. Varor under 500:- skickas i vanligt brev. Frakt 36:-

Kan man specialbeställa smycken?

Svar: Ja! Vi skapar gärna smycken efter dina önskemål. Kontakta oss via mail, för kostnadsförslag och skisser!

3 followers

L
I
0 followers
A

Policies

Accepted payment methods
  • karlssonssmycken has a
    custom return policy
  • Terms & Conditions
karlssonssmycken
Sweden
.
.
.
.