Scroll to top

Sköna söndag Yoga den 15 april

$24.00
Add to bag

Shipping and policies

  • Free shipping
  • Ships from Sweden to United States
  • You can return this product to kajsakajsa within 14 days of delivery
  • Return Policy

Product details

Under tre söndagar framöver kommer Karin Björnsdotter, kreatör och yogalärare (läs mer på www.korulife.se eller www.karinbjornsdotter.se) och leder några härliga yogapass på Design & Co, Spinneriet i Lindome. Passa på att ge veckan en skön start med ett mjukt och följsamt yogapass som förutom härliga yogaövningar också innehåller pranayama - andningsövningar. Karin avslutar genom att ta med oss på en skön meditation.

Detta är en härligt morgon som fungerar för alla och som kommer ge kraft för hela veckan. Inga förkunskaper eller vana krävs. Kom i löst sittande kläder (om du inte vill byta om - detta är inte ett pass där du blir svettig och behöver duscha) och fortsätt dagen med besök i butiker och ateljéer på härliga Spinneriet.

Vi startar kl 10 och är avslutar med mellan 11.30-12 med te och lite lättare "energitilltugg".

Välkommen till Design & Co, Spinneriet i Lindome (plan 3).
Under tre söndagar framöver kommer Karin Björnsdotter, kreatör och yogalärare (läs mer på www.korulife.se eller www.karinbjornsdotter.se) och leder några härliga yogapass på Design & Co, Spinneriet i Lindome. Passa på att ge veckan en skön start med ett mjukt och följsamt yogapass som förutom härliga yogaövningar också innehåller pranayama - andningsövningar. Karin avslutar genom att ta med oss på en skön meditation. Detta är en härligt morgon som fungerar för alla och som kommer ge kraft för hela veckan. Inga förkunskaper eller vana krävs. Kom i löst sittande kläder (om du inte vill byta om - detta är inte ett pass där du blir svettig och behöver duscha) och fortsätt dagen med besök i butiker och ateljéer på härliga Spinneriet. Vi startar kl 10 och är avslutar med mellan 11.30-12 med te och lite lättare "energitilltugg". Välkommen till Design & Co, Spinneriet i Lindome (plan 3).
Shop wallpaper
Shop wallpaper
Sold by

Ask a question
Workshops, retreats and prop hunting.
.
.
.
.