Scroll to top
Litet familjeföretag med stor kunskap om kryddor, vi säljer både ekologiska och konventionella kryddor.

Gröna Bladets webbutik

Sweden
All products
About
Followers
Policies

Price

$0$40 +
Left arrow

On sale

Size

Women's EU/IT

Color

About

Litet familjeföretag med stor kunskap om kryddor, vi säljer både ekologiska och konventionella kryddor.
Om oss

Vi är ett familjeföretag med stor kärlek till kryddor. I mer än 20 år har vi importerat kryddor från hela världen. På företaget gör vi också egna kryddblandningar, inspirationen kommer direkt från vårt eget kök med recept som använts i vår familj i flera generationer. Då vi har rötter från Mellanöstern är vi specialister på orientaliska smaker men våra kryddblandningar har även tagit intryck av den Svenska mattraditionen och matkulturen i andra delar av världen.

Gröna Bladets kryddor passar dig som älskar att laga mat med mycket smak. Vår ambition är att kunna erbjuda dig genuina smaker vad du än lagar. Idag har vi ett av Sveriges bredaste kryddsortiment. Sedan några år tillbaka har vi också ett ekologiskt utbud av kryddor med ett stort urval av KRAV-märkta kryddor.

Ta del av våra smaker redan idag för att krydda din matlagning med spänning.

Våra certifikat

Gröna Bladet är både BRC och KRAV-certifierade. Vi på Gröna Bladet har under en längre period strävat efter att vara först i ledet när det gäller utveckling av både smak och kvalitet. Därför är vi naturligtvis BRC-certifierade, vilket innebär att företaget har genomgått en rad omfattande inspektioner rörande spårbarhet, hygien, handhavande av produkter och anläggning.

Våra varor är miljövänligt paketerade och varje artikel har ett certifikat som intygar råvarans höga kvalitet och innehåll. Vi ställer också samma stränga krav på samtliga av våra samarbetspartners.

Se vårt BRC-certifikat. För att kunna öppna den precis som andra .pdf filer måste du ha Adobe Reader installerad på datorn.

En intressant utveckling de senaste åren är att ekologiskt odlade varor tar allt större plats i matbutikernas hyllor. På Gröna Bladet har vi sedan 2007 varit KRAV och EU-ekologiskt certifierade och vi jobbar ständigt med att utöka vårt sortiment av KRAV-märkta och ekologiska varor.

Se vårt KRAV/EU-ekologiska certifikat. För att kunna öppna den precis som andra .pdf filer måste du ha Adobe Reader installerad på datorn.

Instagram posts

Nu är det jul igen... Nä kanske inte riktigt, men snart! Har du alla kryddor som behövs till julen? Kardemumma, kanel, ingefära, stjärnanis och nejlikor. Alla dessa kryddor och fler finns att hitta i vår webbutik. Beställ hem kryddorna redan idag för leverans i god tid för julbaket och julglöggen.
Vi är glada att meddela att våra smakrika kryddor nu hänger i @icasupermarketvalsta ☺️
Kom och besök denna härliga butik och testa någon av våra goda kryddor redan idag.
Grilla något enkelt, baka något gott eller tillaga något orientaliskt? Vad är du sugen på idag?
2 sorters kryddblandningar I EN marinad. 
Du behöver: 2 stora kycklingfileer, GB Hotmix 1msk, GB kycklingshawarma 1msk, GB salt 1krm, 2 pressade vitlöksklyftor, 1msk starksenap och 1dl olivolja.
Gör såhär: Skär kycklingen i större bitar, lägg alla ingredienser i en fryspåse och blanda. Låt stå i kylen någon timme/ alt. över natten, stek eller grilla på spett. 🍃
Spice things up a bit! Varför inte experimentera i köket på en tisdag? 🍃🍴
För onlinebeställning: Gronabladet.se
Häromdagen lagade bästa @sandrabeijer en bulgurpilaff Biryani Masala med mandel och yoghurtbollar i samarbete med @linasmatkasse. I receptet använde hon vår Biryani Masala krydda, så himla kul 🙌 Ni kan hitta det goda receptet och inlägget på Sandra Beijers blogg (se länk i bio). Bilden är lånad från sandrabeijer.se #linasmatkasse

81 followers

453 followers
301 followers
463 followers
771 followers
90 followers
V
49 followers
A
18 followers
H
27 followers
L
7 followers
N
0 followers
E
0 followers

Policies

Accepted payment methods
  • Gröna Bladets webbutik has a
    custom return policy
  • Terms & Conditions
Gröna Bladets webbutik
Sweden
.
.
.
.