Scroll to top
Litet familjeföretag med stor kunskap om kryddor, vi säljer både ekologiska och konventionella kryddor.

Gröna Bladets webbutik

Sweden
All products
About
Followers
Policies

Price

$0$40 +
Left arrow

On sale

Size

Women's EU/IT

Color

About

Litet familjeföretag med stor kunskap om kryddor, vi säljer både ekologiska och konventionella kryddor.
Om oss

Vi är ett familjeföretag med stor kärlek till kryddor. I mer än 20 år har vi importerat kryddor från hela världen. På företaget gör vi också egna kryddblandningar, inspirationen kommer direkt från vårt eget kök med recept som använts i vår familj i flera generationer. Då vi har rötter från Mellanöstern är vi specialister på orientaliska smaker men våra kryddblandningar har även tagit intryck av den Svenska mattraditionen och matkulturen i andra delar av världen.

Gröna Bladets kryddor passar dig som älskar att laga mat med mycket smak. Vår ambition är att kunna erbjuda dig genuina smaker vad du än lagar. Idag har vi ett av Sveriges bredaste kryddsortiment. Sedan några år tillbaka har vi också ett ekologiskt utbud av kryddor med ett stort urval av KRAV-märkta kryddor.

Ta del av våra smaker redan idag för att krydda din matlagning med spänning.

Våra certifikat

Gröna Bladet är både BRC och KRAV-certifierade. Vi på Gröna Bladet har under en längre period strävat efter att vara först i ledet när det gäller utveckling av både smak och kvalitet. Därför är vi naturligtvis BRC-certifierade, vilket innebär att företaget har genomgått en rad omfattande inspektioner rörande spårbarhet, hygien, handhavande av produkter och anläggning.

Våra varor är miljövänligt paketerade och varje artikel har ett certifikat som intygar råvarans höga kvalitet och innehåll. Vi ställer också samma stränga krav på samtliga av våra samarbetspartners.

Se vårt BRC-certifikat. För att kunna öppna den precis som andra .pdf filer måste du ha Adobe Reader installerad på datorn.

En intressant utveckling de senaste åren är att ekologiskt odlade varor tar allt större plats i matbutikernas hyllor. På Gröna Bladet har vi sedan 2007 varit KRAV och EU-ekologiskt certifierade och vi jobbar ständigt med att utöka vårt sortiment av KRAV-märkta och ekologiska varor.

Se vårt KRAV/EU-ekologiska certifikat. För att kunna öppna den precis som andra .pdf filer måste du ha Adobe Reader installerad på datorn.

Instagram posts

Solen skiner ☀️ och det är äntligen fredag! Kan det bli bättre? Svar: JA! 🙌 Testa vårt recept på lahambajin till fredagsmiddagen så blir det ännu bättre. Lahambajin är en riktigt god köttfärspizza utan ost som är populär i Mellanöstern. Vår variant av lahambajin är jätteenkel att laga och den är så... NOM! 🤤 Tagga någon 👇 som älskar fredagar ☺️
Vi firar att våren är här och då passar det perfekt med ett recept på mandi - en riktig festmåltid 🎉 Det tar lite tid att laga mandi men det är så värt mödan för det är bland de godaste rätterna som finns. Fira du också med oss, receptet finns att hitta på gronabladet.se/recept 🥳
Idag är det vårdagsjämning 🌷 det är alltså äntligen dags att hälsa våren välkommen. Det är många som firar vårens ankomst runtom i världen idag med de stora nyårsfirandena Newroz/Nawroz/Nouroz/Navruz/Nowruz. Vi på Gröna Bladet vill passa på att önska våra följare som firar denna högtid ett gott nytt år! 🔥
På bild ser ni vår mandikrydda. Mandi är en supergod kryddig risrätt från Jemen som är populär i Mellanöstern. Man tillagar rätten med lammkött, ris, grönsaker och en massa kryddor. För att förenkla tillagningen av denna utsökta rätt har vi på Gröna Bladet skapat två kryddmixer med de flesta kryddor som normalt ingår i rätten. Kryddmixerna heter mandikrydda och mandikrydda, rökt. Vanligtvis brukar man röka riset när man tillagar mandi och vill man röka riset kan man använda sig av vår mandikrydda. Vill man hoppa över det momentet kan man använda sig av vår rökta mandikrydda där vi tillsatt rökiga kryddor för att få fram den rökiga smaken. Hur du än gör kan vi lova att det blir riktigt gott 😋 Kika in här igen imorgon för ett recept på mandi.
I lördags demade vi vår färska Tikka Masala Kryddpaste på @matvarlden 😃 Det var riktigt kul att få träffa så många matintresserade och vi blev väldigt glada över responsen som vi fick. Det bästa som finns är ju trots allt när ni kunder är nöjda med våra produkter, det är det som driver oss i vårt arbete. Vår Tikka Masala Kryddpaste och våra övriga produkter kan ni hitta i Matvärlden Veddesta. En unik och inspirerande butik som är väl värd ett besök om du älskar att laga mat.
Gult är fint 🍋 En Pasta al Limone med en liten twist. Vi har kryddat med gurkmeja för extra fin färg. Hela rätten är färdig på en kvart. Tagga en pastalover du vill bjuda på middag 👇💛

87 followers

299 followers
463 followers
471 followers
767 followers
90 followers
V
49 followers
A
17 followers
H
28 followers
L
7 followers
N
0 followers
E
0 followers

Policies

Accepted payment methods
  • Gröna Bladets webbutik has a
    custom return policy
  • Terms & Conditions
Gröna Bladets webbutik
Sweden
.
.
.
.