Scroll to top

Gazpacho - en sån soppa!

$25.00
Add to bag

Shipping and policies

  • This brand does not ship to United States
  • You can return this product to Gazpacho within 14 days of delivery
  • Return Policy

Product details

Malmökocken Maria Dahlquist driver sedan 2001 Gazpacho, ett matföretag med det mesta för livsnjutaren. I 12 olika kapitel delar Maria med sig av sina 130 bästa recept för alla fester, tillställningar & säsonger som alla kan lyckas med, allt från tapas, tilltugg och bufférätter till bröd, desserter och glöggmys. Boken innehåller dessutom Olas vackra bilder från mestadels Österlen & Annecy i Frankrike där paret även bor.

”Min filosofi är enkel. Mat ska bestå av okonstlade, rena råvaror som är lätta att hitta. Det ska inte ta för lång tid att laga. Den ska inte vara för dyr. Det ska vara en härlig komposition av smak, färg & form. Men det ska framförallt vara bra mat, som har fått leva och växa som det var tänkt, som fått omvårdnad, själ & kärlek, vare sig det är grödor, spannmål, djur eller växter. Låter det som en utopi? Det är det inte.”
Malmökocken Maria Dahlquist driver sedan 2001 Gazpacho, ett matföretag med det mesta för livsnjutaren. I 12 olika kapitel delar Maria med sig av sina 130 bästa recept för alla fester, tillställningar & säsonger som alla kan lyckas med, allt från tapas, tilltugg och bufférätter till bröd, desserter och glöggmys. Boken innehåller dessutom Olas vackra bilder från mestadels Österlen & Annecy i Frankrike där paret även bor. ”Min filosofi är enkel. Mat ska bestå av okonstlade, rena råvaror som är lätta att hitta. Det ska inte ta för lång tid att laga. Den ska inte vara för dyr. Det ska vara en härlig komposition av smak, färg & form. Men det ska framförallt vara bra mat, som har fått leva och växa som det var tänkt, som fått omvårdnad, själ & kärlek, vare sig det är grödor, spannmål, djur eller växter. Låter det som en utopi? Det är det inte.”
Shop wallpaper
Shop wallpaper
Sold by

Ask a question
Gazpacho - en sån soppa!
.
.
.
.