Scroll to top
Glada posters och kort till stora såväl som små.

Every Day In Color

Sweden
All products
About
Followers
Policies

About

Glada posters och kort till stora såväl som små.

Välkommen till Every Day in Color! Här hittar du kort och posters till en mängd olika tillfällen - till stora såväl som små. Illustrationerna är helt unika och tryckta på högkvalitativt papper.

Om Every Day In Color
Every Day In Color är ett företag som har mottot att världen blir så mycket vackrare och roligare i färg. Varje dag i färg, helt enkelt. Samtliga bilder och motiv skapas av illustratören Zara Westerberg.

Återförsäljare
Vill du bli återförsäljare för Every Day in Colors produkter? Skicka i så fall ett mail till oss så kontaktar vi dig snarast.

Kontakt
butik@everydayincolor.com

Information om villkor

Du hittar information om leveranstid, fraktkostnad m.m:

Priser och betalning
Samtliga priser hos Every Day in Color är angivna i svenska kronor inkl moms. Vid eventuella prisändringar i webbutiken gäller det pris som är aktuellt vid din beställning.

Vi har ingen minsta beställningssumma. Every Day in Color reserverar sig mot ev. slutsålda varor och meddelar dig som kund om detta sker.

Leveranssätt och fraktkostnad

Fraktkostnad tillkommer med 39 kr på samtliga ordrar inom Sverige. 

Dina varor levereras med brev eller postpaket beroende på vikt och storlek. Om paketet är litet så levereras det direkt i din brevlåda. I annat fall sker leverans till ditt närmsta postkontor eller utlämningsställe.Leveranstid

Normalt skickas dina varor inom fem till sju arbetsdagar efter erlagd betalning. När nyheter har anlänt och det är högt tryck på beställningarna kan leveranstiden öka. Beställningar skickas alla vardagar.

Transport

Om du vid mottagandet upptäcker att försändelsen är transportskadad ska du omedelbart anmäla detta till Posten eller aktuellt utlämningsställe. Om dessa ej åtager sig skadeansvaret, skall du kontakta oss.Reklamationer

Skulle produkten vara skadad eller om du har fått fel vara eller antal ber vi dig kontakta oss omedelbart via email info@everydayincolor.com så vi kan rätta till felet. Uppge ditt namn, kontaktinformation, ordernummer samt vilken produkt det gäller. Ersättningsleveransen sker naturligtvis helt utan kostnad för dig. Produkter som återsändes mot postförskott eller efterkrav utlöses ej av oss.
Reklamation vid eventuella tvister följer vi Allmänna Reklamationsnämndens beslut. Vid reklamationer av defekt eller felskickad produkt skall produkten returneras oanvänd och väl skyddad mot postens hantering. Produkter som använts kan ej reklameras, kontrollera därför noga att din leverans är felfri när den anländer.
Vad det gäller färger på produkterna så försöker vi till det yttersta att visa upp dem så korrekt som möjligt. Tänk på att trots det kan färgerna variera beroende på olika bildskärmar och inställningar. Upplevda avvikelser i färg och ton är därför inte ett giltigt skäl för reklamation.

Öppet köp och bytesrätt

Du har full rätt att byta till annan produkt eller ångra ditt köp inom 7 dagar, detta gäller dock ej reavaror. Vid retur bör du först kontakta oss först via e-post (info@everydayincolor.com) innan du returnerar ditt paket. Önskar du returnera en vara står du själv för returfrakten. Vid byten kräver vi att varan vara oanvänd och returneras i originalförpackningen med eventuella orginalhandlingar. Vid byte står du för den nya varans porto. Efter att vi har mottagit och kontrollerat varan så skickas en ersättningsvara eller återbetalning till kontonummer. Varor som återsändes mot postförskott eller efterkrav utlöses ej av oss.

1 follower

+ 1 other

Policies

Accepted payment methods
  • Every Day In Color has a
    custom return policy
  • Terms & Conditions
Every Day In Color
Sweden
.
.
.
.