Scroll to top
TOTS ELS PRODUCTES HAN ESTAT DISSENYATS I PRODUÏTS A CATALUNYA. MARCA ELS CATARRES.

ELS CATARRES - BOTIGA ONLINE

Spain
Filled Star
Filled Star
Filled Star
Filled Star
Half-filled Star
170
All products
About
Reviews
Followers
Policies

Price

$0$30 +
Left arrow

On sale

Size

Women's EU/IT

Color

About

TOTS ELS PRODUCTES HAN ESTAT DISSENYATS I PRODUÏTS A CATALUNYA. MARCA ELS CATARRES.

AVÍS LEGAL

En aquest apartat s’inclou la información sobre les condicions d’accés i utilització d’aquest lloc web que han de ser conegudes per l’usuari. Informació general sobre www.elscatarres.tictail.com , a efectes previstos a la Llei 34/2022 de Serveis de la Societat de la Inforamció i comerç electrònic.

Titular: El Fum dels Déus S.C.P.

N.I.F.: J-65643306

Domicili Social: Carretera de Ribes 57, 08591 Aiguafreda

e-mail: botigaelscatarres@gmail.com

Telèfon: (+34) 693 551 185

DADES REGISTRALS:

Condicions d’accés i utilització d’aquest web

Accès al web, continguts i información. L’accès a aquest web és responsabilitat exclusiva dels usuaris i suposa aceptar i conèixer les advertències legals i les condicions d’ús contingudes en ell. La página web www.elscatarres.tictail.com té caràcter comercial, és a dir, venda a distància, preferentment de samarretes i articles de roba i merchandising relacionats amb el grup musical Els Catarres.

L’empresa es reserva el dret de realitzar, en qualsevol moment, els canvis i modificacions que estimi convenients i cregui necessàries per a la página web sense necessitat de previ avís.

L’usuari garanteix l’autenticitat i veracitat de totes aquelles dades que comuniqui, tant en la cumplimentació dels formularis de registre com en qualsevol altre moment posterior, essent de la seva responsabilitat l’actualització de la información subministrada, de tal manera que aquesta reflexi la seva situación real. L’usuari será responsable de la inexactitut o falta de veracitat de la información aportada.

Obligació de fer un bon us del lloc web i dels seus continguts

L’usuari es compromet al bon ús del web i utilitats que se li proporcionen en conformitat amb la llei, el present document legal, i les instruccions i avisos que se li comuniquin.

L’usuari s’obliga a l’ús exclusiu del web i dels seus continguts per a finalitats lícites i no prohibides, que no infringeixin la legalitat vigent i/o puguin resultar lesius dels drets legítimos de “El Fum dels Déus S.C.P.” o de qualsevol tercer.


CONDICIONS D'ÚS

Impostos aplicables

Els preus dels productes exposats a www.elscatarres.tictail.com , inclouen l’Impost sobre el Valor Afegit (IVA) que, en el seu cas, sigui procedent aplicar.

Les compres que hagin de ser entregades dins del territorio de qualsevol dels estats memebres de la UE estaran subjectes a l’IVA.

Privacitat i protección de dades

A www.elscatarres.cat estem especialment preocupats per la seguretat i per garantir la confidencialitat de les dades aportades pels nostres clients. Ens comprometem a donar-te el millor servei i la millor experiencia online.

En el moment que un client realitza una comanda a través del nostre servidor segur, les seves dades personals, domiciliàries i els relatius a compres i formes de pagament, són incorporats al nostre arxiu de clients i proveïdors, per tal de tramitar la comanda.

A www.elscatarres.cat no tenim cap accés a la información relacionada amb el número de targeta de crèdit dels nostres clients. Nosaltres únicament rebem la información del pagament per part de les institucions bancàries que tramiten la comanda.

Legislació aplicable i jurisdicció competent

Les compravendes realitzades a www.elscatarres.tictail.com es sotmeten a la legislació espanyola.

Els Catarres i l’usuari/client, amb renuncia expressa a qualsevol altre fur, se sotmeten als jutjats i tribunals de Barcelona per a qualsevol controversia que pugués derivar de la prestació dels serveis objecte de les condicions generals. En cas que l’usuari tingui domicili fora d’Espanya, Els Catarres i l’usuari/client se sotmeten, amb renuncia expressa a qualsevol altre fur, als jutjats i tribunals de la ciutat de Barcelona (Espanya).

Instagram posts

💥VINE A CANTAR AMB NOSALTRES!💥
Comencem la 1era Fase d’un concurs de covers! El premi serà cantar una cançó amb nosaltres al concert tan especial que farem el proper 10 d’agost al Fòrum Romà d’Empúries!
.
❌REQUISITS❌
1- Fes un storie cantant un fragment d’una cançó nostra. S’hi val tot!
2-Etiqueta’ns perquè els poguem repostejar als destacats
3-Posa el hashtag #coverscatarres
.
Termini 7 d’abril!
.
Els que rebem els anirem posant als destacats on tothom els podrà valorar. Els més valorats passaran a la final que us explicarem a partir del 7 d’abril!
.
Ens morim de ganes de veure el resultat de l’experiment!!! Sorpreneu-nos va!!!🔥😁🔥
Play video
💥Cavalcant per mil deserts, descobrint nous continents💥
.
Després de tornar de l’Índia marxem a Anglaterra i Irlanda!!! Catalans, catalanes, anglesos i irlandesos us venim a veure:
.
30th March
LONDON
Scala Venue
.
31th March
DUBLIN
The Grand Social
.
🎟 ➡️ elscatarres.cat
.
(etiqueta a algun amic/ga que visqui allà i li pugui interessar!)
.
Will you be joining us for the party?! 💥🎉💥🎉
.
.
.
.
📸 @gem.martz #elscatarres #catarres #uk #ireland #london #dublin #live #show #catalan #music @exitsmgmt @rocksinuk
ROSER: El nostre equip d’Els Catarres hi ha 6 dones treballant professionalment i totes amb un bon sac de responsabilitats. 
Sempre he valorat que els grups de treball siguin mixtes, on hi ha varietat sempre hi haurà més punts de vista, maneres de fer i ens farà obrir a tots una mica més el cap.
.
La @martabombo és la nostra tècnica de monitors i assistent de backline, la @ballestalaura l’encarregada del merchandatge en els directes i de la botiga on-line, la @gem.martz és la fotògrafa i MEDIA, la @lcruellsv s’encarrega de la gestió econòmica i administrativa del grup i la @martamei és la responsable del booking nacional i internacional.
Totes elles són completament necessàries i indispensables per el bon funcionament del directe i sobretot del projecte en general.
En el moment que havíem d’escollir aquests llocs de treball, vam escollir les persones més adequades i eren elles. No les vam escollir per ser dones, sinó perquè ningú més que elles podria fer millor les seves feines i això ens fa molt feliços.
.
Per últim també m’agradaria dir que, una part del meu empoderament com a dona i en el feminisme la dec fermament a grans dones com la meva mare i la meva germana però també la dec a grans homes i companys de vida com són en @janriera i l’ @eric.verges la meva parella i el meu pare. Totes elles i tots ells, ens hem anat ensenyant uns als altres els nostres sentiments, incomoditats i replantejaments que sorgeixen del feminisme, de moments de canvis tan necessaris i em sento orgullosa de dir que entre els homes i dones del meu cercle estem teixint lligams cada vegada més igualitaris i més respectuosos perquè tenim la voluntat d’escoltar-nos. Crec que el més important és que tothom es senti partícep del canvi que socialment estem fent i cal que integrem tan dones com homes a formar-ne part, d’una manera pacifica però profunda.
.
Els Catarres sempre donaran suport a la Vaga Feminista.
.
.
#8m #8m2019 #somdones #vaga #vagafeminista #vaga8m
💥ÍNDIA, FINS AVIAT!💥
Acabem la gira per la Índia per posar altre cop els peus a terra a casa nostra! Volem donar gràcies a tota la gent que ha fet possible aquesta experiència que no oblidarem mai!
.
Primerament a tot l’equip que forma part d’aquesta gran família com és @elscatarres : @david.rosellmarti #JordiLlunell @tonillobet @martabombo @gregorihollismusic @jorgetrombonet #PepTerricabras @gem.martz @totidub @annarocaandreu i els que no han pogut venir però també hi eren espiritualment @ballestalaura i #EduGonzalez.
.
A tot l’equip de @weexodus @gavorevinsta thanks a lot!
.
Als festivals i sales que ens han programat @udaipur_worldmusicfestival @globalisaifestival @swarnabhoomi_academy_of_music @the_hummingtree @thehighspirits THANKS A LOT and see you soon!!!
.
I per descomptat a tot l’equip @exitsmgmt i concretament a l’ @ixent_ @martamei i @jorgers per gestional aquesta bestiesa!
.
Continuem a gira!!! Aquest divendres a ALMACELLES i dissabte a LLORET de MAR!!!
.
♥️
.
.
.
📸 @gem.martz 
#india #catarresindiantour #udaipur #pune #bengaluru #chennai #udaipurworldmusicfestival #isaimusicfestival #thehummingtree #highspiritscafe
💥Llibertat Presxs Polítics (Índia)💥
.
El viatge a l'Índia està essent espectacular i estem vivint una experiència que serà difícil d'oblidar. Malgrat això no obviem el que està passant a casa nostra.
.
Us volem lliures.
.
.
(Traducció)
Venim d'una de les nacions més antigues d'Europa, i es diu Catalunya. Ara és una regió d'Espanya però tenim la nostra pròpia llengua i tenim la nostra pròpia cultura. Portem molt temps lluitant per la independència però el govern espanyol ens vol fer retrocedir amb molta duresa.
Els nostres representants més estimats s'estan enfrontant a llargues penes de presó pels seus ideals. Aquesta cançó és per ells, i per tots els guerrers pacífics i no violents d'arreu del món que lluiten per la llibertat, la igualtat de drets i la justícia.
.
.
Thank you so much @globalisaifestival and @weexodus for this amazing experience!!! Love you!!!
.
.
#isaimusicfestival #elscatarres #catarres #catarresindiantour #india #chennai @exitsmgmt @assembleacat @omniumcultural @junqueras @carlespuigdemont @jordi.turull @forcadellcarme @bassadolors @joaquimforn @joseprulliandreu @raulromeva @jordisanchezp @jcuixart
Play video
A pesar d'estar tan lluny, el nostre pensament no podria estar més a prop de casa.
.
Comencem la gira Índia i a cada festival denunciarem el judici de la vergonya que la justícia espanyola està portant a terme contra els nostres presos i preses polítics electes i per consegüent contra tot un poble.
.
Molta força i continuem inamovibles, perquè el que vam fer l'1 d'octubre no és cap delicte, donar veu a un poble hauria de ser la cosa més fonamental en un estat democràtic.
.
Un petó a totes les seves famílies. El viatge serà llarg però no deixarem que sigui en va.
.
.
FREE Dolors, Carme, Jordi Cuixart, Jordi Sànchez, Jordi Turull, Oriol, Raül, Josep, Quim, Carles, Anna, Clara, Marta, Meritxell, Toni i Lluís.
.
📸 @gem.martz 
#llibertatpresospolitics #llibertatpresespolítiques #llibertatexiliats #llibertatexiliades #catarresindiantour #india #varanasi #elscatarres #catarres #asia

Reviews (170)
Filled Star
Filled Star
Filled Star
Filled Star
Half-filled Star

?
Shopper from Spain
Filled Star
Filled Star
Filled Star
Filled Star
Filled Star
March 23, 2019
 • Excellent service
?
Shopper from Spain
Filled Star
Filled Star
Filled Star
Filled Star
Filled Star
March 18, 2019
 • Fast shipping
 • Excellent service
?
Shopper from Spain
Filled Star
Filled Star
Filled Star
Filled Star
Filled Star
March 17, 2019
 • Excellent service
 • Fast shipping
 • Great products
 • True to size
?
Shopper from Spain
Filled Star
Filled Star
Filled Star
Filled Star
Filled Star
March 16, 2019
 • Fast shipping
 • Excellent service
 • Great products
 • True to size
?
Shopper from Spain
Filled Star
Filled Star
Filled Star
Filled Star
Filled Star
March 16, 2019

259 followers

T
0 followers
E
0 followers
J
0 followers
J
0 followers
D
0 followers
J
0 followers
M
0 followers
X
0 followers
M
A
I
0 followers

Policies

Accepted payment methods
 • ELS CATARRES - BOTIGA ONLINE has a
  custom return policy
 • Terms & Conditions
ELS CATARRES - BOTIGA ONLINE
Spain
Filled Star
Filled Star
Filled Star
Filled Star
Half-filled Star
170
.
.
.
.