Scroll to top
TOTS ELS PRODUCTES HAN ESTAT DISSENYATS I PRODUÏTS A CATALUNYA. MARCA ELS CATARRES.

ELS CATARRES - BOTIGA ONLINE

Spain
Filled Star
Filled Star
Filled Star
Filled Star
Half-filled Star
165
All products
About
Reviews
Followers
Policies

Price

$0$10 +
Left arrow

On sale

Size

Women's EU/IT

Color

About

TOTS ELS PRODUCTES HAN ESTAT DISSENYATS I PRODUÏTS A CATALUNYA. MARCA ELS CATARRES.

AVÍS LEGAL

En aquest apartat s’inclou la información sobre les condicions d’accés i utilització d’aquest lloc web que han de ser conegudes per l’usuari. Informació general sobre www.elscatarres.tictail.com , a efectes previstos a la Llei 34/2022 de Serveis de la Societat de la Inforamció i comerç electrònic.

Titular: El Fum dels Déus S.C.P.

N.I.F.: J-65643306

Domicili Social: Carretera de Ribes 57, 08591 Aiguafreda

e-mail: botigaelscatarres@gmail.com

Telèfon: (+34) 693 551 185

DADES REGISTRALS:

Condicions d’accés i utilització d’aquest web

Accès al web, continguts i información. L’accès a aquest web és responsabilitat exclusiva dels usuaris i suposa aceptar i conèixer les advertències legals i les condicions d’ús contingudes en ell. La página web www.elscatarres.tictail.com té caràcter comercial, és a dir, venda a distància, preferentment de samarretes i articles de roba i merchandising relacionats amb el grup musical Els Catarres.

L’empresa es reserva el dret de realitzar, en qualsevol moment, els canvis i modificacions que estimi convenients i cregui necessàries per a la página web sense necessitat de previ avís.

L’usuari garanteix l’autenticitat i veracitat de totes aquelles dades que comuniqui, tant en la cumplimentació dels formularis de registre com en qualsevol altre moment posterior, essent de la seva responsabilitat l’actualització de la información subministrada, de tal manera que aquesta reflexi la seva situación real. L’usuari será responsable de la inexactitut o falta de veracitat de la información aportada.

Obligació de fer un bon us del lloc web i dels seus continguts

L’usuari es compromet al bon ús del web i utilitats que se li proporcionen en conformitat amb la llei, el present document legal, i les instruccions i avisos que se li comuniquin.

L’usuari s’obliga a l’ús exclusiu del web i dels seus continguts per a finalitats lícites i no prohibides, que no infringeixin la legalitat vigent i/o puguin resultar lesius dels drets legítimos de “El Fum dels Déus S.C.P.” o de qualsevol tercer.


CONDICIONS D'ÚS

Impostos aplicables

Els preus dels productes exposats a www.elscatarres.tictail.com , inclouen l’Impost sobre el Valor Afegit (IVA) que, en el seu cas, sigui procedent aplicar.

Les compres que hagin de ser entregades dins del territorio de qualsevol dels estats memebres de la UE estaran subjectes a l’IVA.

Privacitat i protección de dades

A www.elscatarres.cat estem especialment preocupats per la seguretat i per garantir la confidencialitat de les dades aportades pels nostres clients. Ens comprometem a donar-te el millor servei i la millor experiencia online.

En el moment que un client realitza una comanda a través del nostre servidor segur, les seves dades personals, domiciliàries i els relatius a compres i formes de pagament, són incorporats al nostre arxiu de clients i proveïdors, per tal de tramitar la comanda.

A www.elscatarres.cat no tenim cap accés a la información relacionada amb el número de targeta de crèdit dels nostres clients. Nosaltres únicament rebem la información del pagament per part de les institucions bancàries que tramiten la comanda.

Legislació aplicable i jurisdicció competent

Les compravendes realitzades a www.elscatarres.tictail.com es sotmeten a la legislació espanyola.

Els Catarres i l’usuari/client, amb renuncia expressa a qualsevol altre fur, se sotmeten als jutjats i tribunals de Barcelona per a qualsevol controversia que pugués derivar de la prestació dels serveis objecte de les condicions generals. En cas que l’usuari tingui domicili fora d’Espanya, Els Catarres i l’usuari/client se sotmeten, amb renuncia expressa a qualsevol altre fur, als jutjats i tribunals de la ciutat de Barcelona (Espanya).

Instagram posts

A pesar d'estar tan lluny, el nostre pensament no podria estar més a prop de casa.
.
Comencem la gira Índia i a cada festival denunciarem el judici de la vergonya que la justícia espanyola està portant a terme contra els nostres presos i preses polítics electes i per consegüent contra tot un poble.
.
Molta força i continuem inamovibles, perquè el que vam fer l'1 d'octubre no és cap delicte, donar veu a un poble hauria de ser la cosa més fonamental en un estat democràtic.
.
Un petó a totes les seves famílies. El viatge serà llarg però no deixarem que sigui en va.
.
.
FREE Dolors, Carme, Jordi Cuixart, Jordi Sànchez, Jordi Turull, Oriol, Raül, Josep, Quim, Carles, Anna, Clara, Marta, Meritxell, Toni i Lluís.
.
📸 @gem.martz 
#llibertatpresospolitics #llibertatpresespolítiques #llibertatexiliats #llibertatexiliades #catarresindiantour #india #varanasi #elscatarres #catarres #asia
Estem super contents de que amb els vostres vots ens heu portat a la final dels premis enderrock 2019 en totes les 5 nominacions!!! Ens ajudeu amb l'últim vot a la final???👉Si ho creieu oportú ja podeu votar al LINK de la BIO!!!👈
.
I com que estem tant contents tirem la casa per la finestra i SORTEGEM UN VIATGE A LONDRES per a 2 persones per venir amb nosaltres i tot l'equip dels catarres al concert del 30 de març a LONDRES entre qui ens:
.
-FAGI LIKE i SEGUEIXI
-ETIQUETI amb qui vol venir
-COMPARTEIXI als STORIES
.
A qui li toqui a canvi li demanarem que durant el viatge ens ajudi a fer “lives” i a cobrir el viatge com a cronista a les nostres xarxes!!! Divendres dia 15 direm els/les guanyadorxs!!!
.
De veritat que mil gràcies per haver-nos portat a l'última votació dels Premis Enderrock i si ens voteu ara a la final: gràcies de nou! És increïble tenir-vos al costat i saber que valoreu d'aquesta manera tota la feina que hi ha al darrera d'un projecte d'amics com aquest!!!
.
Us estimem tope fort
.
Organitza el concert de londres: @rocksinuk ♥️ !!!
29/11 ESPECTACLE FINAL DE GIRA
.
Us presentem "Fins que Arribi l'Alba" l'espectacle amb el que portem uns mesos treballant-hi i amb el que tancarem la gira el pròxim 29 de novembre al SANT JORDI CLUB de Barcelona. Per potenciar la festa ens acompanyarà una orquestra simfònica que estem dissenyant per l'ocasió i una escenografia espectacular amb la que podrem submergir-nos com mai en l'imaginari de les nostres cançons. Teníem moltes ganes de fer la bogeria més gran que hem portat mai sobre els escenaris. A causa de la complexitat de la producció hem decidit que només serà una sola i única data i posem les entrades a la venda ara mateix (LINK BiO)!!!
.
.
Volem donar gràcies al @cruillabarcelona per la seva aposta incondicional per l'espectacle i per programar-lo com a cloenda del Cruïlla de Tardor!
.
.
#elscatarres #catarres #cruilla #cruillatardor #finsquearribilalba #totselsmeusprincipis #santjordiclub #barcelona #temp2019 #finaldegira
Quan començàvem a tocar pels bars fa 9 anys, qui ens havia de dir que algun dia faríem una gira asiàtica cantant en català! Doncs després de Xina i Corea tornem a Àsia un altre cop! Us presentem la gira que farem aquest mes de febrer a la Índia!!! Qui s'anima??!
—
We are very excited to announce the Indian tour this February. We really hope you can join us and enjoy the party vibes we bring from Catalunya!
.
ELS CATARRES INDIAN TOUR
•FEB 15 / UDAIPUR at
@udaipur_worldmusicfestival •FEB 16 / PUNE at @thehighspirits
•FEB 17 / CHENNAI at @swarnabhoomi_academy_of_music
•FEB 18 / CHENNAI at @swarnabhoomi_academy_of_music
•FEB 22 / BENGALURU at
@the_hummingtree
•FEB 24 / CHENNAI at @globalisaifestival
.
Thanks a lot: @udaipur_worldmusicfestival @thehighspirits @swarnabhoomi_academy_of_music @the_hummingtree @globalisaifestival .
#catarresindiantour #india #giraasiatica #elscatarres #catarres #indiantour #totselsmeusprincipis #temp2019 📸 @gem.martz
Ens ajudeu?!
Ens fa molta il.lusió haver rebut la notícia de ser semifinalistes als premis Enderrock! Ens podeu donar un cop de mà votant-nos??? (LINK BIO)
.
-Millor Artista Pop-Rock
-Millor Directe
-Millor Cançó “Fins que arribi..”
-Millor Disc
-Millor Videoclip
.
Si algun cop ja has votat, no necessites registrar-te i si vols votar a aquesta ronda i a la següent és només un minut fer-ho!
.
Tu fas aquests premis i comptar amb el teu vot ens faria enormement feliços! Ha estat un any increïble al vostre costat! ☺️GRÀCIES PER TANT!
.
.
📸 @gem.martz #enderrock #premisenderrock2019 #catalunya #música #català #totselsmeusprincipis #finsquearribilalba #temp2019 #temp2018 #ordino #elscatarres #catarres
Reunions eternes sota la llum del🌞preparant el nou directe d’aquest 2019!
.
Veniu a veure’l a VALÈNCIA i MADRID o ke ase😁?! Qui ve? Qui ve? Qui ve??
.
8 feb • VALÈNCIA @salarepvblicca 
9 mar• MADRID @copernicosala .
Podeu aconseguir ja les vostres entrades a elscatarres.cat (link bio)
.
.
@piratarockfestival @exitsmgmt #PirataRock #piratarockmeeting @elgarajeproducciones #salacopernico #madrid #valencia #repvblicca

Reviews (165)
Filled Star
Filled Star
Filled Star
Filled Star
Half-filled Star

?
Shopper from Spain
Filled Star
Filled Star
Filled Star
Filled Star
Filled Star
February 15, 2019
 • Fast shipping
 • Excellent service
 • Great products
 • True to size
?
Shopper from Spain
Filled Star
Filled Star
Filled Star
Filled Star
Filled Star
February 1, 2019
 • Fast shipping
 • Excellent service
 • Great products
 • True to size
?
Shopper from Spain
Filled Star
Filled Star
Filled Star
Filled Star
Filled Star
January 27, 2019
?
Shopper from Spain
Filled Star
Filled Star
Filled Star
Filled Star
Filled Star
January 25, 2019
 • Great products
 • Excellent service
 • Fast shipping
 • True to size
?
Shopper from Spain
Filled Star
Filled Star
Filled Star
Filled Star
Filled Star
January 25, 2019
 • Fast shipping
 • True to size
 • Great products

257 followers

E
0 followers
J
0 followers
J
0 followers
D
0 followers
J
0 followers
M
0 followers
X
0 followers
M
A
I
0 followers
C
0 followers

Policies

Accepted payment methods
 • ELS CATARRES - BOTIGA ONLINE has a
  custom return policy
 • Terms & Conditions
ELS CATARRES - BOTIGA ONLINE
Spain
Filled Star
Filled Star
Filled Star
Filled Star
Half-filled Star
165
.
.
.
.