Scroll to top

Going Chrono, volym 3

$25.00
Add to bag

Shipping and policies

  • This brand does not ship to United States
  • You can return this product to Elin ABs Comics within 14 days of delivery
  • Return Policy

Product details

Innehåller kapitel 13-18
Seriepocket
Manus och teckningar av Elin Alskog Berglund

Volym 3 av Going Chrono, en äventyrsserie om hästar med drama, action och humor! Pocket på 120 sidor, limbunden och laminerad.

Boken kostar 155:- plus 45:- frakt.

Handling:
Chronos flock är splittrad. Sona och Kalic har blivit fångade av människorna, Chrono och Jarim har bråkat med Light som är försvunnen när de kommer tillbaka för att be om förlåtelse. I stallet försöker Sona övertyga Tinsel hur bra de hade det ute i friheten, men hon är orolig. Tinsel säger att man inte kan rymma. Sona tänker på vad Light har sagt om människor... Tänk om de inte lyckas?

Läs mer om Going Chrono på www.elinabsserier.se

Skickas från och med torsdag 21/12-2017.
Innehåller kapitel 13-18 Seriepocket Manus och teckningar av Elin Alskog Berglund Volym 3 av Going Chrono, en äventyrsserie om hästar med drama, action och humor! Pocket på 120 sidor, limbunden och laminerad. Boken kostar 155:- plus 45:- frakt. Handling: Chronos flock är splittrad. Sona och Kalic har blivit fångade av människorna, Chrono och Jarim har bråkat med Light som är försvunnen när de kommer tillbaka för att be om förlåtelse. I stallet försöker Sona övertyga Tinsel hur bra de hade det ute i friheten, men hon är orolig. Tinsel säger att man inte kan rymma. Sona tänker på vad Light har sagt om människor... Tänk om de inte lyckas? Läs mer om Going Chrono på www.elinabsserier.seSkickas från och med torsdag 21/12-2017.
Shop wallpaper
Shop wallpaper
Sold by

Ask a question
.
.
.
.