Scroll to top

Going Chrono, Volym 2

$24.00
Add to bag

Shipping and policies

  • This brand does not ship to United States
  • You can return this product to Elin ABs Comics within 14 days of delivery
  • Return Policy

Product details

Innehåller kapitel 7-12
Seriepocket
Manus och teckningar av Elin Alskog Berglund

Volym 2 av Going Chrono, en äventyrsserie om hästar med drama, action och humor! Pocket på 122 sidor, limbunden och laminerad. Innehåller kapitel 7-12.

Boken kostar 155:- plus 45:- frakt.

Handling:
Chrono och de andra vildhästarna rymde från sin gamla flock när människorna hotade dem, men det visar sig snart att deras före detta flockledare inte tänker låta dem slippa undan så lätt. Ledarn skickar Fargo och Gahzal efter dem för att tvinga dem att återvända. När de dyker upp utbryter en strid och Sona blir skadad.
På vägen har de även fått syn på en människa. Men är de verkligen så farliga som Light säger? Han är rädd för att möta dem igen, fast de andra verkar inte ta det på så stort allvar. Hur stor är chansen att de träffar fler? Allt ändras tvärt när en kraftig storm tvingar dem att ta ett avgörande beslut...

Läs mer om Going Chrono på www.elinabsserier.se

(OBS! Ifall du redan har böckerna Going Chrono kapitel 1-3 och Going Chrono kapitel 4-6 är den här boken nästa del i serien.)

Innehåller kapitel 7-12 Seriepocket Manus och teckningar av Elin Alskog Berglund Volym 2 av Going Chrono, en äventyrsserie om hästar med drama, action och humor! Pocket på 122 sidor, limbunden och laminerad. Innehåller kapitel 7-12. Boken kostar 155:- plus 45:- frakt. Handling: Chrono och de andra vildhästarna rymde från sin gamla flock när människorna hotade dem, men det visar sig snart att deras före detta flockledare inte tänker låta dem slippa undan så lätt. Ledarn skickar Fargo och Gahzal efter dem för att tvinga dem att återvända. När de dyker upp utbryter en strid och Sona blir skadad. På vägen har de även fått syn på en människa. Men är de verkligen så farliga som Light säger? Han är rädd för att möta dem igen, fast de andra verkar inte ta det på så stort allvar. Hur stor är chansen att de träffar fler? Allt ändras tvärt när en kraftig storm tvingar dem att ta ett avgörande beslut... Läs mer om Going Chrono på www.elinabsserier.se (OBS! Ifall du redan har böckerna Going Chrono kapitel 1-3 och Going Chrono kapitel 4-6 är den här boken nästa del i serien.)
Shop wallpaper
Shop wallpaper
Sold by

Ask a question
.
.
.
.