Scroll to top

Going Chrono, kapitel 4-6

$16.00
Add to bag

Shipping and policies

  • This brand does not ship to United States
  • You can return this product to Elin ABs Comics within 14 days of delivery
  • Return Policy

Product details

Going Chrono, kapitel 4-6
Seriepocket
Manus och teckningar av Elin Alskog Berglund.

Del 2 av Going Chrono, en äventyrsserie om hästar med drama, action och humor. Pocket på 70 sidor, limbindning. Innehåller kapitel 4-6.

Boken kostar 95:- plus 35:- frakt.

Handling:
Vildhästen Chrono tar med sig några vänner och rymmer från sin hårt kontrollerade flock när de blir hotade av människor. Nu har de kommit en bit på vägen.
Chrono blev varnad från början att det inte skulle bli lätt att vara ledare, och efter allt som hänt blir han rädd att de andra tvivlar på honom. Han vill rycka upp sig och se framåt, men något som alla trodde att de hade lämnat bakom sig dyker upp, och även dem man känt länge kan ha sidor man inte vet om...
Efter att ha fått syn på en riktig människa känner Sona sig lurad. De ser inte alls farliga ut! Hon är osäker på om hon gjorde rätt i att följa med. Hon kanske borde gå tillbaka? Resan fortsätter. I alla fall för de flesta av dem...

Läs mer om Going Chrono på www.elinabsserier.se


OBS! FÅTAL KVAR!
Going Chrono, kapitel 4-6 Seriepocket Manus och teckningar av Elin Alskog Berglund. Del 2 av Going Chrono, en äventyrsserie om hästar med drama, action och humor. Pocket på 70 sidor, limbindning. Innehåller kapitel 4-6. Boken kostar 95:- plus 35:- frakt. Handling: Vildhästen Chrono tar med sig några vänner och rymmer från sin hårt kontrollerade flock när de blir hotade av människor. Nu har de kommit en bit på vägen. Chrono blev varnad från början att det inte skulle bli lätt att vara ledare, och efter allt som hänt blir han rädd att de andra tvivlar på honom. Han vill rycka upp sig och se framåt, men något som alla trodde att de hade lämnat bakom sig dyker upp, och även dem man känt länge kan ha sidor man inte vet om... Efter att ha fått syn på en riktig människa känner Sona sig lurad. De ser inte alls farliga ut! Hon är osäker på om hon gjorde rätt i att följa med. Hon kanske borde gå tillbaka? Resan fortsätter. I alla fall för de flesta av dem... Läs mer om Going Chrono på www.elinabsserier.se OBS! FÅTAL KVAR!
Shop wallpaper
Shop wallpaper
Sold by

Ask a question
.
.
.
.