Scroll to top

Going Chrono, kapitel 1-3

$16.00
Add to bag

Shipping and policies

  • This brand does not ship to United States
  • You can return this product to Elin ABs Comics within 14 days of delivery
  • Return Policy

Product details

Going Chrono, kapitel 1-3
Seriepocket
Manus och teckningar av Elin Alskog Berglund.

Del 1 av Going Chrono, en äventyrsserie om hästar med drama, action och humor! Pocket på 64 sidor, limbindning. Innehåller kapitel 1-3.

Boken kostar 95:- plus 35:- frakt.

Handling:
Vildhästen Chrono tar chansen att smita från sin hårt kontrollerade flock när de blir hotade av människor. Med på resan följer fyra andra, som alla har olika anledningar till att ge sig av.
En följer med för Chronos skull, en för att äntligen kunna slappa när de är framme, en för äventyrets skull och en för att fly från sitt förflutna...
Men Chrono börjar snart förstå att det innebär ett stort ansvar att vara ledare, och vad händer med de andra om han inte klarar av det? Det börjar som en sorglös resa men snart inser de att det kanske inte blir så lätt som de trodde...

Läs mer om Going Chrono på www.elinabsserier.se

OBS! FÅTAL KVAR!

Going Chrono, kapitel 1-3 Seriepocket Manus och teckningar av Elin Alskog Berglund. Del 1 av Going Chrono, en äventyrsserie om hästar med drama, action och humor! Pocket på 64 sidor, limbindning. Innehåller kapitel 1-3. Boken kostar 95:- plus 35:- frakt. Handling: Vildhästen Chrono tar chansen att smita från sin hårt kontrollerade flock när de blir hotade av människor. Med på resan följer fyra andra, som alla har olika anledningar till att ge sig av. En följer med för Chronos skull, en för att äntligen kunna slappa när de är framme, en för äventyrets skull och en för att fly från sitt förflutna... Men Chrono börjar snart förstå att det innebär ett stort ansvar att vara ledare, och vad händer med de andra om han inte klarar av det? Det börjar som en sorglös resa men snart inser de att det kanske inte blir så lätt som de trodde... Läs mer om Going Chrono på www.elinabsserier.seOBS! FÅTAL KVAR!
Shop wallpaper
Shop wallpaper
Sold by

Ask a question
.
.
.
.