Scroll to top

ÖLSKOLA MÄ MAD

$81.00
Alternativ: 1 Mars
Alternativ: 18:00
Add to bag

Shipping and policies

  • This brand does not ship to United States
  • You can return this product to Charlis Brygghus within 14 days of delivery
  • Return Policy

Product details

ÖLSKOLA MÄ MAD
Under 3 timmar hänger ni med oss i bryggeriet. Käkar go mad, provar allt från den ljusaste, svagaste till det mörkaste, tjockaste å starkaste. Vi lär er om ölets lögn och dikt samtidigt som vi myser mellan lagringstankarna.

OBS! Fler datum kan komma under våren och är ni ett gäng på minst 15 pers så hittar vi ett eget datum till er!

----------------------------
Eventuella allergier skriver du i meddelandefältet .

Efter genomfört köp är du bokad till Ölskola mä mad. Ditt kvitto levereras digitalt direkt efter genomfört köp.
Om du vill så levereras även ett presentkort via post några dagar senare som du kan använda om du ska ge bort gåvan till någon annan. Meddela i utcheckningen om du vill ha fysiskt presentkort.

*Byte av datum för bokad Ölskola sker senast 10 dagar innan.


Har du frågor: maila emil@charlis.se eller besök www.charlis.se
ÖLSKOLA MÄ MAD Under 3 timmar hänger ni med oss i bryggeriet. Käkar go mad, provar allt från den ljusaste, svagaste till det mörkaste, tjockaste å starkaste. Vi lär er om ölets lögn och dikt samtidigt som vi myser mellan lagringstankarna. OBS! Fler datum kan komma under våren och är ni ett gäng på minst 15 pers så hittar vi ett eget datum till er! ---------------------------- Eventuella allergier skriver du i meddelandefältet . Efter genomfört köp är du bokad till Ölskola mä mad. Ditt kvitto levereras digitalt direkt efter genomfört köp. Om du vill så levereras även ett presentkort via post några dagar senare som du kan använda om du ska ge bort gåvan till någon annan. Meddela i utcheckningen om du vill ha fysiskt presentkort. *Byte av datum för bokad Ölskola sker senast 10 dagar innan. Har du frågor: maila emil@charlis.se eller besök www.charlis.se
Shop wallpaper
Shop wallpaper
Sold by

Ask a question
KURS I VÄRLDENS VACKRASTE KONST Kunskapen om öl och bryggkonsten är det bästa med Charlis. Hos oss hittar du skräddarsydda kurser i alla tänkbara utföranden. Kom på bryggkurs och ölprovning i Skåne!
.
.
.
.