Scroll to top

Öl & Chokladprovning 22 Mars

$50.00
Add to bag

Shipping and policies

  • This brand does not ship to United States
  • You can return this product to Charlis Brygghus within 14 days of delivery
  • Return Policy

Product details

Charlis Brygghus och Minas Chokladstudio i symbios!

Var förberedd på 90 minuter som kommer förändra dina smaklökar.
Du kommer lämna din trygga värld och kastas in i chokladens och ölets värld. Provningsmetodik och avsmakning av 5 olika bitar från kakaoböna till färdig choklad. Vi provar samtidigt ljust, mörkt, syrligt, fruktigt, bittert. Vår tro är att du kommer bli en mer nyfiken ölbrukare-och chokladnjutare.

Provningen äger rum på Charlis Brygghus, kl. 18:00.

Läs mer om Minas Chokladstudio http://chokladstudion.se/

------------------------------
Efter genomfört köp är du bokad till Öl & Chokladprovningen. Ditt kvitto levereras digitalt direkt efter genomfört köp och fungerar som biljett.
Om du ska ge bort gåvan till någon annan, skriv ett meddelande till oss i kassan så skickar vi ett Presentkort på posten.


Har du frågor: maila emil@charlis.se eller besök www.charlis.se
Charlis Brygghus och Minas Chokladstudio i symbios! Var förberedd på 90 minuter som kommer förändra dina smaklökar. Du kommer lämna din trygga värld och kastas in i chokladens och ölets värld. Provningsmetodik och avsmakning av 5 olika bitar från kakaoböna till färdig choklad. Vi provar samtidigt ljust, mörkt, syrligt, fruktigt, bittert. Vår tro är att du kommer bli en mer nyfiken ölbrukare-och chokladnjutare. Provningen äger rum på Charlis Brygghus, kl. 18:00. Läs mer om Minas Chokladstudio http://chokladstudion.se/ ------------------------------ Efter genomfört köp är du bokad till Öl & Chokladprovningen. Ditt kvitto levereras digitalt direkt efter genomfört köp och fungerar som biljett. Om du ska ge bort gåvan till någon annan, skriv ett meddelande till oss i kassan så skickar vi ett Presentkort på posten. Har du frågor: maila emil@charlis.se eller besök www.charlis.se
Shop wallpaper
Shop wallpaper
Sold by

Ask a question
KURS I VÄRLDENS VACKRASTE KONST Kunskapen om öl och bryggkonsten är det bästa med Charlis. Hos oss hittar du skräddarsydda kurser i alla tänkbara utföranden. Kom på bryggkurs och ölprovning i Skåne!
.
.
.
.