Scroll to top

Derby Soft Jumper

$739.00
Add to bag

Shipping and policies

  • This brand does not ship to United States
  • By Horse has a custom return policy
  • Return Policy

Product details

Denna modell heter Soft Jumper. Den kan också måttas som dressyrstövel med dressyrbåge på utsidan. Den går att med en mängd olika detaljer. Se för inspiration och idéer: https://www.derby.nl/index.php/en/trends

Derbys läderridstövlar är handsydda i Holland. Kvaliteten i förhållande till priset är mycket hög. Dessutom går de att beställa med en mängd variationer på färger och detaljer, vilket gör att du kan designa din egen favoritstövel. För att ge dig ett exakt pris behöver jag veta dina önskemål. Angivet pris gäller från 6000kr beroende på modell och personliga val. Se Derbys egen hemsida för alla modeller. Dressyrstövlar eller hoppstövlar.
Läs mer: http://derby.nl/index.php/en/

Exempel på personliga val:
- Lack
- Swarovski
- Krokodil

Kontakta Charlotte 070-6691907 eller charlotte@byhorse.se för mer information och beställning.
Jag hjälper dig gärna med måttning. Måttbeställda stövlar - ej öppetköp.

Leveranstiden för måttbeställda stövlar är c:a 7 veckor och för beställningar från måtttabell c:a 3 veckor.

Denna modell heter Soft Jumper. Den kan också måttas som dressyrstövel med dressyrbåge på utsidan. Den går att med en mängd olika detaljer. Se för inspiration och idéer: https://www.derby.nl/index.php/en/trendsDerbys läderridstövlar är handsydda i Holland. Kvaliteten i förhållande till priset är mycket hög. Dessutom går de att beställa med en mängd variationer på färger och detaljer, vilket gör att du kan designa din egen favoritstövel. För att ge dig ett exakt pris behöver jag veta dina önskemål. Angivet pris gäller från 6000kr beroende på modell och personliga val. Se Derbys egen hemsida för alla modeller. Dressyrstövlar eller hoppstövlar. Läs mer: http://derby.nl/index.php/en/Exempel på personliga val: - Lack - Swarovski - KrokodilKontakta Charlotte 070-6691907 eller charlotte@byhorse.se för mer information och beställning. Jag hjälper dig gärna med måttning. Måttbeställda stövlar - ej öppetköp. Leveranstiden för måttbeställda stövlar är c:a 7 veckor och för beställningar från måtttabell c:a 3 veckor.
Shop wallpaper
Shop wallpaper
Sold by

Ask a question
Nya och begagnade sadlar! Antares, Butet, Prestige, Equipe, Connector, Lippo och många många fler begagnade sadlar.. Sadeltillbehör från Equipe, Antares, Treadstone, Eric le Tixerant, Mattes fårskinnspaddar m.m Lite kläder efter säsong och Derby stövlar.
.
.
.
.