Scroll to top
Handmade jewelry and accessoires.

Banglezzzz

Netherlands
All products
About
Followers
Policies

Price

$0$50 +
Left arrow

On sale

Size

Women's EU/IT

Color

About

Handmade jewelry and accessoires.
Welkom bij banglezzzz,
Banglezzzz is in september 2014 ontstaan als een uit de hand gelopen hobby en liefde voor sieraden, maar Banglezzzz is inmiddels een volwaardig online sieraden label.
Bij banglezzzz vind je unieke sieraden die je outfit opfleuren. Ga voor subtiel met onze zilveren en goud collectie of juist voor groots met een van de coin necklaces.
Alle sieraden zijn zorgvuldig uitgekozen en bijna allen zijn handgemaakt, elk sieraad is uniek. Daarom kan het íets afwijken van de foto op de website. De materialen van onze sieraden komen van over de hele wereld, het verschilt van Azië tot en met Amerika. Wij produceren in kleine series, de vooraden zijn meestal beperkt.

Onze 'sterling silver' producten zijn gemaakt van 925 zilver en verkleuren dan ook niet in aanraking met water. Voor onze gouden collectie gebruiken wij 'gold vermeil' dit is 18 k goud over sterling silver. Dit laagje is extra dik, dikker dan bij gold filled materialen. Dus deze ketting zal langer zijn kleur behouden dan een gold filled ketting.

Op onze huidige website kan je alleen met paypal betalen. Wij werken eraan om ideal aan onze website toe te voegen. Mocht je niet beschikken over paypal kan je een mailtje sturen naar banglezzzz@hotmail.com met je bestelling en dan kan je het geld overmaken via een gewone banktransactie.
Dit kan naar het volgende bankrekening nummer : NL28 RABO 0127626719 tnv. E. Haster.

Mocht er bij al onze producten nou nog net niet het sieraad bij zitten wat jij zoekt, stuur ons dan een mailtje met je wensen dan kunnen we kijken of we dit samen kunnen realiseren!

Veel shop plezier!
KVK nummer: 64115836

Follow us on social media:
Instagram:
https://www.instagram.com/banglezzzz/
Facebook:
https://www.facebook.com/banglezzzz/

Pinterest:
https://www.pinterest.com/banglezzzz/

Instagram posts

Last days to shop your necklaces with huge discounts! Loads of these necklaces Will never be restocked again. #getyours
Rainy days... Get your banglezzzz necklaces before it is too late. Our website temporarily closes on the 1 of april!
Lieve volgers, vanaf 1 april gaat onze website tijdelijk uit de lucht. Dus mocht je nog een bestelling willen plaatsen doe dat dan snel! En nu met Sale op alle sieraden! X banglezzzz
—— Dear followers, from the first of April our website will be under construction for a while and it will not be possible to place an order. If you still want to order something please make sure to do that before the end of this month with huge discounts! X banglezzzz
Only 1 more available!! ✨ #banglezzzz #jewelry #handmade
Shells 🌸🌟
Happy valentines day to you all! ❤️✨

217 followers

563 followers
273 followers
136 followers
A
17 followers
A
113 followers
7 followers
K
46 followers
O
37 followers
L
76 followers
B
45 followers
S
20 followers
20 followers

Policies

Accepted payment methods
  • Banglezzzz has a
    custom return policy
  • Terms & Conditions
Banglezzzz
Netherlands
.
.
.
.