Scroll to top

Vimpel, 2,5 m. Egen design

$23.00
Add to bag

Shipping and policies

  • This brand does not ship to United States
  • bagerica has a custom return policy
  • Return Policy

Product details

Flaggvimpel i traditionell modell. Men det bästa är att den är sydd i vaxduk så den passar lika fint i barnrummet som ute på terassen och blir en kul detalj i inredningen.

Designa din egen vimpel så den matchar resten av rummet. Du väljer mellan de olika färgerna och mönstrena som finns på bilden. Lämna ett meddelande med de nummer du väljer och i den ordningen du vill ha dom. Man kan välja fritt antal. Personligen tycker jag att 4 eller 6 st olika blir bäst när vimpeln är 2,5 m.

Sys upp efter beställning.

Mått: 12 vimplar fördelat på 2,5 meter.

Material: Vaxduk (det är lite olika kvaliteér på vimplarna)

Skötselråd: Avtorkbar

Flaggvimpel i traditionell modell. Men det bästa är att den är sydd i vaxduk så den passar lika fint i barnrummet som ute på terassen och blir en kul detalj i inredningen.Designa din egen vimpel så den matchar resten av rummet. Du väljer mellan de olika färgerna och mönstrena som finns på bilden. Lämna ett meddelande med de nummer du väljer och i den ordningen du vill ha dom. Man kan välja fritt antal. Personligen tycker jag att 4 eller 6 st olika blir bäst när vimpeln är 2,5 m.Sys upp efter beställning. Mått: 12 vimplar fördelat på 2,5 meter.Material: Vaxduk (det är lite olika kvaliteér på vimplarna)Skötselråd: Avtorkbar
Shop wallpaper
Shop wallpaper
Sold by

Ask a question
Sömnad
.
.
.
.