Scroll to top
Hundtillbehörsbutiken för den aktiva och medvetna hundägaren. Färg form och funktion, det kännetecknar vår egen design AvalonianS.

AvalonianS

Sweden
All products
About
Followers
Policies

About

Hundtillbehörsbutiken för den aktiva och medvetna hundägaren. Färg form och funktion, det kännetecknar vår egen design AvalonianS.
Välkommen till AvalonianS!
Shoppen för den medvetna hundägaren. Du som vill ha kvalitet och snygg design. Vi producerar tillbehör som är av hög kvalitet och har de funktioner som underlättar i vardagen.
Vår egen design AvalonianS står för Färg Form och Funktion. Jag designar efter de erfarenheter jag själv möter som hundägare, och hittar lösningar som gör hundägandet ännu roligare, och kvalitet till ett bra pris.
Det vi själva inte kan producera tar vi in från Sporzoo samt PetCare. Allt för att vi skall kunna erbjuda dej som kund en helhetslösning.
För att se hela produktkataloger
PetCare
Sporzoo

Vi är glada över att just du vill bli kund hos oss!
Välkommen

Instagram posts

En kylslagen morgon över Tobyn #vinter #winter #overtobyn #
Årets sista jaktprov avklarat på Trossnäs. Och visst blev det pris på både Avalonian’s Gyda och Gnista. Båda fick 2 ukl. Ett vällyckat avslut på 2018 provsäsong ☺️#gordonsetter #huntingdog #birddog #setterofinstagram #gordonsettersofinstagram #gordonsetternorge #gordonsetterforhunting #
JE på på nya leksaken, då den andra blev inlöst. #Harleydavidson #mc #familjemedlem #frihet #
Play video
Efter en fin jakt på AvalonianS fågelmarker. Avalonian’s Akira serverade flera fina chanser för jaktsällskapet. #gordonsetter #huntingdog #birddog
Avalonian’s Beisla gjorde det igen ett 2 ÖKL på skogsprovet i Mammerdalen. Andra året i rad som ensam pristagare. Ägare Charlotte Holts förare Jon Eirik.
Avalonian’s Hero finns tillgängligt till aktiv jägarfamilj. Han är drygt 9 veckor. Lyhörd och tillgiven. #huntingdog #gundog #gordonsetternorge #gordonsetterdaily #gordonsetterpuppy #pointingdogs #
Play video

15 followers

J
372 followers
M
0 followers
1 follower
P
0 followers
T
T
0 followers
M
0 followers
+ 8 others

Policies

Accepted payment methods
  • AvalonianS has a
    custom return policy
  • Terms & Conditions
AvalonianS
Sweden
.
.
.
.