Scroll to top
Photoart from the world for hotels, home and office. Be unique with interesting exclusive photos from places around the world.

Om Artlab

Sweden
All products
About
Followers
Policies

About

Photoart from the world for hotels, home and office. Be unique with interesting exclusive photos from places around the world.

Artlab erbjuder svart/vita tavlor avsedda för inredning och dekoration av hem, hotell, restauranger och offentliga miljöer. Tavlorna är unika och finns inte att köpa någon annan stans än här i denna webbutik. De är fotograferade av fotografen Leif Strid, som bl a har haft fotoutställningarna ”EN SVARTVIT BLICK 1” och ”EN SVARTVIT BLICK 2”. Motiven sträcker sig över hela världen, från Västindien och New England till motiv från Skandinavien.

Storlek på tavlorna

Tavlorna är liggande 70x50cm eller stående 50x70cm om inget annat anges, men kan fås i andra format om så önskas. De levereras i ett stabilt papprör eller färdigramade (endast för avhämtning). Se vidare under beställning och betalning.

Om motiven

”Det är själva motivet, formen och hur ljuset träffar motivets ytor som är viktigast för mig. Jag lägger inte ned kraft på att skapa motiven, det är mera ögonblicksbilder än resultat av lång planering. De bara finns där naturligt och dyker upp här och där under mina resor. Men däremot går jag gärna ett par steg extra, till exempel klättrar uppför ett berg, för att komma till vackra platser och tar ofta ett par extra eller fler bilder för att se till så att ljuset och vinklarna blir absolut rätt. Jag tycker också om att se de konstnärliga i vardagsprodukter, som en oansenlig liten skylt eller ett vackert handtag.”

Om kameratekniken

”Jag har fotograferat mycket sedan jag som 10-åring köpte min första kamera, en Pentax ME Super. Den slet jag ut och därefter fotograferade jag även slut på en likadan kamera till. För er som är tekniskt intresserade så är de här bilderna tagna med tre olika generationer av Canon digitala systemkameror; 300D, 400D och 500D med objektiv Sigma EX 10-20 och Canon EFS 17-85. Bilderna är sedan bildbehandlade och omvandlade till svart/vita och ”framkallade” till papper.”

Beställning och betalning

Motiven kan beställas antingen oramade 595:-/st med leverans till er adress eller färdigramade förm 895:-/st, men då endast för avhämtning på överenskommen plats. Leverans sker annars med posten till er närmaste postutlämnningplats. Notera att inte leveranser kommer till postlådor då leveransen sker i papprör. Betalningen sker med kreditkort I webb-butikenoch då sker leveransen med post eller så kan du betala direkt vid avhämtning. Bilderna kan också beställas mot faktura vid större beställning.

Leverans utanför Skandinavien

Vi skickar även utanför Sverige och Skandinavien, men då endast oramade bilder.

Maila din förfrågan till leif@zebrareklam.se

Worldwide delivery

We also ship worldwide. Postage to: Worldwide from Stenhöjdvägen 5, SE 46130 Trollhättan, Sweden

Contact us for postage quote at leif@zebrareklam.se

Säker betalning

De sidor där du som kund lämnar personliga uppgifter vid köp är säkra sidor via Tictail och Paypal.

Dina uppgifter

Du kan känna dig trygg i att uppgifterna du lämnar i samband med ett köp inte kommer att användas av andra än oss. Enligt personuppgiftslagen (PUL) måste vi be dig samtycka till att behandla uppgifter om dig. De personuppgifter du lämnar kan endast komma att användas för att säkerställa leveranserna till dig, vid kreditprövning, för att lämna erbjudanden eller upplysningar till dig. De uppgifter du lämnar är endast tillgängliga för Artlab. Du har rätt att ta del av de uppgifter som finns registrerade om dig. Du har alltid rätt att begära att Artlab ska radera eller korrigera de uppgifter som finns om dig. Genom att godkänna Artlabs köpvillkor samtycker du till ovanstående.


Reklamation

Om en bild är felaktig, defekt eller annat vi ankomsten, var vänlig kontakta leif@zebrareklam.se eller 0706-187737 inom skälig tid så får du en ny. Varan ska, tillsammans med en skriftlig beskrivning av felet/bristen, återsändas väl emballerad. Om varan skadas eller kommer bort då du återsänder den är du själv ansvarig för förlusten.


Ångerrätt

Skulle varan inte motsvara dina förväntningar har du full returrätt. Observera att varan ska vara oskadad sam oanvänd då den returneras. Kontakta oss för att begära ångerrätt enligt Distansavtalslagen. Efter att du fått ditt återköp bekräftat skickar du tillbaks varan och dina pengar återbetalas. Du har enligt Distansavtalslagen inte rätt att begära återbetalning av kostnader för frakt. Om vi inte kan leverera inom avtalad tid har du rätt att häva köpet utan kostnad.

Force Majeure

Artlab är befriad från påföljd för underlåtenhet att fullgöra viss förpliktelse i detta avtal om underlåtenheten har sin grund i befriande omständigheter enligt nedan och omständigheten försvårar, förhindrar eller försenar fullgörandet. Såsom befriande omständighet ska anses vara bl. a myndighets åtgärd eller underlåtenhet, nytillkommen eller ändrad lagstiftning, konflikt på arbetsmarknaden, blockad, strejk, brand eller översvämning, sabotage eller olyckshändelse av större omfattning. I force majeure ingår också myndigheters beslut som påverkar marknad och produkter negativt, t ex restriktioner, varningar, försäljningsförbud etc.

Artlab

Stenhöjdvägen 5

SE 46130 Trollhättan

Sweden

Phone: +46706187737

1 follower

L
0 followers

Policies

Accepted payment methods
  • Om Artlab has a
    custom return policy
  • Terms & Conditions
Om Artlab
Sweden
.
.
.
.