Scroll to top
Ta en konstpaus!

Art Break AB

Sweden
All products
About
Followers
Policies

About

Ta en konstpaus!
Ta en konstpaus!

Välkomna till Art Break på Södra Torggatan 5 i Kungsbacka Innerstad där allt kan hända!

På onsdagar kl 15 - 20, lördagar kl 11-15 samt på skollov kan man komma och måla keramik utan att boka. Vill ni måla någon annan dag så skicka mig gärna ett sms på 070-755 29 01 så ordnar vi det!

Vi anordnar även Art Party för barn/företag/privat, håller workshops i olika tekniker samt Artfulness och fixar andra härliga evenemang och events.

Det finns även lite shopping av bl a Hanna Ekegrens fina produkter, outletpriser på de sista prylarna från min tid då jag drev butik i Röda Stugan och det kommer även ordnas Pop Up Shops då & då - håll ögonen öppna!

Art Break kommer att bli det som vi gör det till - har du några idéer så låt mig veta! Jag vill att kreativiteten ska flöda och att alla ska ha roligt i lokalen! Kanske en pysselstuga för föräldralediga + barn, pensionärsklubb eller vad det nu kan bli!

Jag vet att denna hemsida inte är den ultimata - men Tictail är gratis och får fungera just nu - förhoppningsvis kan vi uppdatera till en mer ändamålsenlig i framtiden!

Tills dess - tveka ALDRIG att höra av er med frågor, idéer och annat spännande via ett mail till tina@artbreak.se eller ett sms till 070-755 29 01.

Hadegott,

Tina

6 followers

N
25 followers
S
0 followers
K
31 followers
T
0 followers
H
0 followers
+ 1 other

Policies

Accepted payment methods
  • Art Break AB has a
    custom return policy
  • Terms & Conditions
Art Break AB
Sweden
.
.
.
.