Scroll to top

EKOLOGISK SVART TVÅL MED EUKALYPTUS 200G

$15.00
Add to bag

Shipping and policies

  • Ships from Sweden to United States for
    $9.67
  • Loelle - Organic Beauty has a custom return policy
  • Return Policy

Product details

100% Ekologisk Svart tvål (Savon noir). Loelle erbjuder 100% naturlig, ekologisk pasta som består av en blandning av ekologisk olivolja och krossade oliver samt eukalyptus som är tillsatt för att förbättra din huds blodcirkulation. Den har exfolierade egenskaper samt återfuktar. Tvålen är dessutom lämpad för känslig hud. Svarta tvålen är extremt rik på A- och E-vitaminer. Den ger perfekt kroppspeeling som har använts i århundraden enligt den traditionella Marockanska Hamam-ritualen.

Marockansk svart tvål används för att förbereda exfolieringsprocessen av döda hudceller. För att få bästa resultat, använd Loelles skrubbhandske för att exfoliera huden (avlägsna döda hudceller) som sedan enkelt lossnar från huden i kombination med tvålanvändningen.

INCI : Aqua, Olea Europaea, Eucalyptus Globulus, Potassium Hydroxide.

Innehåller 200g

Blogg :
http://www.evelinasekologiska.se/2014/07/svart-tval-med-eukalyptus-exfolierande.html
100% Ekologisk Svart tvål (Savon noir). Loelle erbjuder 100% naturlig, ekologisk pasta som består av en blandning av ekologisk olivolja och krossade oliver samt eukalyptus som är tillsatt för att förbättra din huds blodcirkulation. Den har exfolierade egenskaper samt återfuktar. Tvålen är dessutom lämpad för känslig hud. Svarta tvålen är extremt rik på A- och E-vitaminer. Den ger perfekt kroppspeeling som har använts i århundraden enligt den traditionella Marockanska Hamam-ritualen. Marockansk svart tvål används för att förbereda exfolieringsprocessen av döda hudceller. För att få bästa resultat, använd Loelles skrubbhandske för att exfoliera huden (avlägsna döda hudceller) som sedan enkelt lossnar från huden i kombination med tvålanvändningen. INCI : Aqua, Olea Europaea, Eucalyptus Globulus, Potassium Hydroxide. Innehåller 200g Blogg : http://www.evelinasekologiska.se/2014/07/svart-tval-med-eukalyptus-exfolierande.html

Featured in

Shop wallpaper
Shop wallpaper
Sold by

Ask a question
Loelle sysslar främst med naturliga och ekologiska kosmetiska produkter. Vår strävan är att alltid tillhandahålla produkter av absolut högsta kvalitet, utan kemikalier.
.
.
.
.