Scroll to top

Toaletka s pisanimi listki

$12.00
Out of stock

Shipping and policies

  • Ships from Slovenia to United States for
    $6.52
  • 3 Ptice has a custom return policy
  • Return Policy

Product details

Toaletka iz blaga iz druge roke (reciklirano babičino krilo) in z reciklirano podlogo. Multinamenska in zelo vzdržljiva.

Velikost pribl. 17x13cm.

Vanjo spravi toaletne potrebščine / tobak / sončna očala ali si z njo organiziraj druge drobnarije v torbici.

Ko se je enkrat navadiš, ti več ni jasno, kako si lahko živel/a brez nje. Takšna je moja izkušnja in izkušnja drugih zadovoljnih uporabnic in uporabnikov.
Iskanje potrebščin po torbici ne traja več sto let, saj daš roko v torbico, takoj zatipaš nekaj mehkega in jo že potegneš na plano. Olajša pa tudi prestavljanje naših nujnosti iz ene torbice v drugo.

Super primerna je tudi za darilo, če želiš, da ti obdarovanka reče "Pa kako ti veš, kaj jaz rabim?" ;)
Toaletka iz blaga iz druge roke (reciklirano babičino krilo) in z reciklirano podlogo. Multinamenska in zelo vzdržljiva. Velikost pribl. 17x13cm. Vanjo spravi toaletne potrebščine / tobak / sončna očala ali si z njo organiziraj druge drobnarije v torbici. Ko se je enkrat navadiš, ti več ni jasno, kako si lahko živel/a brez nje. Takšna je moja izkušnja in izkušnja drugih zadovoljnih uporabnic in uporabnikov. Iskanje potrebščin po torbici ne traja več sto let, saj daš roko v torbico, takoj zatipaš nekaj mehkega in jo že potegneš na plano. Olajša pa tudi prestavljanje naših nujnosti iz ene torbice v drugo. Super primerna je tudi za darilo, če želiš, da ti obdarovanka reče "Pa kako ti veš, kaj jaz rabim?" ;)
Shop wallpaper
Shop wallpaper
Sold by

Ask a question
Eco-friendly accessories for smart badasses. Tote bags, backpacks and more.
.
.
.
.